hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çöp adam Joost De Kluijver İstanbul’a geliyor

    Çöp adam Joost De Kluijver İstanbul’a geliyor
    expand

    Mobil sektörün çöp toplayıcıları “Closing the Loop”un kurucusu Joost De Kluijver, kurumsal yaşamdan, mobil endüstride ilham veren çöp adama dönüşüm hikâyesini anlatmak üzere İstanbul’a geliyor. Dünyanın en önemli 50 konferansı arasında gösterilen “Uluslararası Sürdürülebilir Markalar Konferansı” 15’i yabancı olmak üzere 35 konuşmacı konferansa katılımıyla 20-21 Nisan tarihlerinde, Tokyo’nun hemen ardından İstanbul’da gerçekleşecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kırık kullanılmayan cep telefonlarını, Afrika ve Asya'dan satın alan ve cihazların geri dönüşümünü sağlayan, bu tür kimyasal atıkları çöp dağına dönüşmeden, yerel iş gücü haline getiren, ‘Atık yanlış yerde bulunan bir kaynaktır’ diyen, dünyanın kirlenmesini önleyen girişimci Joost De Kluijver amacının peşinden nasıl koştuğunu anlatmak üzere İstanbul’a geliyor.

    "Amacının peşinden koşanlar” İstanbul’da buluşuyor

    Markaların, yeni yol haritalarının belirlendiği, değişimi yönetenlerin bir araya geldiği, markaların birbirinden ilham aldığı Sürdürülebilir Markalar Konferansı (Sustainable Brands), 20-21 Nisan tarihlerinde “Amacını Etkinleştirme” (Activating Purpose) temasıyla, Swissotel The Bosphorous’ta yapılacak. Amacının peşinden koşan, dünyanın önemli projelerini hayata geçirmiş, markalara değişimin parametreleri konusunda ilham vermiş, 35 konuşmacı konferansa katılacak.

    Çöp adam Joost De Kluijver İstanbul’a geliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'a gelecek konuşmacılar arasında birçok ünlü isim yer alıyor

    Konferans için İstanbul’a gelecek konuşmacılar arasında; Mobil Endüstride, ilham veren çöp adama dönüşümün yaratıcısı ve çöpü altına çeviren sihirli dokunuşun sahibi Closing The Loop kurucusu Joost de Kluijver, gelecek nesil markaların ve liderlerin değişiminde yön göstericisi ve geleceğe uzanan değişim köprüsünün mimarı olan Jenny Andersson, dünyanın en önemli iletişim şirketlerinden Radley Yeldar kurucularından ve "Fit for Purpose Index" yaratıcısı Ben Richards, Hollanda hazır giyim markası MUD Jeans kurucusu ve "Lease a Jean" devrimi ile moda dünyasındaki değişim rüzgarları estiren Bert Van Son, Given London kurucusu ve genel müdürü ortak deneyim yaratmanın orkestra şefi Becky Willan, Nike ve NASA’nın birlikte kurduğu sürdürülebilir malzeme ve inovasyon platformu ‘’LAUNCH’’ ın Nordik lideri Sofus Midtgaard, kavramsal psikoloji ve davranış ekonomisinin sayılı öncülerinden ‘’Innervetion’’ kavramının yaratıcısı ve Ogilvy Change‘in direktörü Sam Tatam, tüm sektörlerden 5000 in üzerinde marka takımı ile davranış değişikliği stratejisi çalışmaları yapan Sille Krukow gibi isimler yer alıryor.

    Ülkemizden ise; yeni nesil lider Ahmet Bozer, oyuncu Şevket Çoruh, gazeteci- yazar Aslı Şafak, yazar Azra Kohen, oyuncu – girişimci Mert Fırat konuşmacı olarak katılıyor. Bu yıl da her yıl olduğu gibi Sustainable Brands İstanbul 2017'nin moderatörlüğünü Mr.Goodvertising Thomas Kolster yapıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir milyondan fazla profesyonelin buluştuğu platform: Sustainable Brands

    Dünya ekonomisini, sürdürülebilir ekonomiye dönüştürmek amacıyla geleceği şekillendiren şirketlerin oluşmasına katkı sağlayan Sürdürülebilir Markalar Küresel Platformu (Sustainable Brands) markalar ve tüm paydaşlarını Boston, San Diego, Kopenhag, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Barselona, Cape Town, Bangkok, Kuala Lumpur, Sydney, Tokyo ile birlikte İstanbul’da da bir araya getiriyor.

    Türkiye’den ve dünyadan birçok kişi ve kurumun katılacağı konferansın Sustainable Brands İstanbul Başkanı Semra Sevinç; “21'inci yüzyıl değişen pazar dinamiklerinde, belirsizliklerin dünyasında amaçlarını harekete geçiren lider markalar karlılıklarını arttırarak ve büyüyerek başarıyla yollarına devam ediyor. Dünya çapında markaların geleceğini şekillendiren bir milyondan fazla profesyonelin buluştuğu bir platform olan Sustainable Brands, İstanbul buluşması bu yıl 5. kez, profesyonelleri amacı için harekete geçmeye çağırıyor” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konferansın Platin Sponsorluğunu BASF – Unilever, Gümüş Sponsorluğunu; Loreal Türkiye, Schnieder Electric, Bronz Sponsorluğunu ise Tofaş, Panasonic, Prefabrik Yapı ve Philips yapıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow