hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İç giyimde moda günleri 11-13 Şubat'ta

    İç giyimde moda günleri 11-13 Şubatta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türkiye'nin en önemli iç giyim, yatak ve plaj kıyafetleri markalarını ve bu ürünlerin yan sanayi ve aksesuar firmalarını bir araya getirecek, Tüm İç Giyim Sanayiciler Derneği (TİGSAD) tarafından organize edilen LINEXPO İSTANBUL İç Giyim Moda Günleri, 11-13 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Etkinlik için, alım heyetleri getirmek amacıyla 52 ülkeye tanıtım turları düzenlendiği vurgulandı. Moda günleri için ayrıca açık artırma yöntemiyle, normal fiyatının altı katına, dünyanın en pahalı stant kiralamaları gerçekleştirildi.

    TİGSAD Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı İrfan Özhamaratlı, konuyla ilgili şunları söyledi:

    "52 farklı ülkeyi kapsayan bu tanıtım turlarını tamamladık ve katılımcılarımızı bu konuda sürprizler bekliyor. Bu tanıtım çalışmaları, bizzat TİGSAD yöneticileri ve etkinliğe katılan firmaların üst düzey yöneticileri tarafından gerçekleştirildi. TİGSAD olarak, katılımcı her firmaya, yabancı konukları için 4'er adet otel odası tahsis ettik.
    Çalışma yaşamına "esneklik" geliyor!
    10.000 m2'nin üstünde bir alanda düzenleyeceğimiz etkinliğimize 131 firmamız katılım sağlayacak. Bu katılım rakamı sektörümüzün tüm büyük markalarını kapsıyor. Bu katılım niceliği ve niteliği bile, etkinliğimizin oturmuşluğunun en önemli göstergesidir. Bu seneki tanıtım turlarımızın etkinliğimize çarpan etkisi yapacağını, hem bu sene hem de gelecek sene göreceğiz."

    Tanıtım turları gerçekleştirilen ülkeler ise şöyle:

    "Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bahreyn, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Burkina Faso, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Doğu Türkmenistan, Dubai, Estonya, Etiyopya, Fas, Filistin, Fransa, Gana, Güney Afrika, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İsrail, Kamerun, Katar, Kazakistan, Kenya, Kıbrıs, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Libya, Macaristan, Makedonya, Mısır, Nijer, Nijerya, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya, Senegal, Sırbistan, Slovenya, Suudi Arabistan, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yeni Gine ve Yunanistan."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow