hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşadamları Türkiye'yi birleştiriyor

    İşadamları Türkiyeyi birleştiriyor
    expand

    "Türkiye’nin Birleştirici Gücü" olmak misyonu ile faaliyete geçen Birleştirici İş Adamları Konfederasyonu (BİRKON), düzenlenen gala gecesi ile tanıtımını yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haber spikeri Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu gecede BİRKON Başkan vekili Fatih Bayram, hedeflerini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Bayram şunları söyledi:

    "Birleştirici İşadamları Konfederasyonu (BİRKON) sergilediği güçlü dayanışma ile çok kısa sürede bünyesindeki birbirinden değerli işadamları ve işkadınları ile oluşumunu sağlamış ve ülke ekonomisine katma değer katacağının sinyalini vermiştir. BİRKON güçlü teşkilatçı yapısı hızla artan katılımcısı ile ülke ekonomimizin kalkınmasına güç katacak ve söz sahibi olacaktır.

    Birleştirici İşadamları Konfederasyonu (BİRKON), bir yıl içerisinde Türkiye'nin 81 ilinde yapılanmasını sağlayarak güzel ülkemizin 81 ilinin ve 957 ilçesinin ekonomik olarak kalkınmasına destek olmayı amaçlamıştır. Ayrıca iki yıl içerisinde 20 ülkede yapılanmasını sağlamayı hedeflemektedir. Bu bağlamda 5 ülkede çalışmalar sonuçlanmak üzeredir. Üyelerimizi başka ülkelere taşıyarak ticaret köprüleri kurmak karşılıklı toplantılar yaparak sağlam ticari ilişkiler kurmak hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Sergilediğimiz güçlü dayanışma ile hemen icraate geçebilen işadamları ve işkadınları olacağız."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aralarında AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca başta olmak üzere pek çok siyasi kimliğin katıldığı gala gecesinde, Uluslararası Diplomatlar Birliği, Avrupa Türk İş Adamları Konseyi, Polonya Belediyeler Birliği gibi ulusal ve uluslararası çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı dikkat çekti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow