hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Picodi markalaşmaya gitti

    Picodi markalaşmaya gitti
    expand

    Kullanıcılarına internet ya da outlet mağazalarında kullanabilecekleri ücretsiz indirim kodu sağlayan Polonyalı Picodi.com, diğer 26 ülkede hizmet verdiği tüm alt domainleri tek bir domain altında toplamaya karar verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu operasyon için e-ticaret sektörünün en karışık operasyonlarından biri olduğu söylenebilir, zira CEO Szymon Dobosz'a göre tüm değişiklik yani 26 ülkenin veritabanlarının ve her bir pazar için ayrı olan 26 uygulamanın tek bir çatı altında birleştirmesi 8 programcı tarafından 7000 saatte halledilmiş.

    Açıklamalarına devam eden Szymon Dobosz ''Bu değişikliği pazarlama ve işletme gerekçelerinden dolayı yaptık. Görsel tutarlılık pazarlama planı ve reklam konsepti yaratmada zaman kazandıran bir faktör. Ayrıca ortak bir isme sahip olmak; bir ülkede yapılan reklam kampanyalarının diğer komşu ülkeleri de olumlu etkileyeceği anlamına geliyor. 

    Picodi markalaşmaya gitti

    Değişikler şimdiden Picodi'nin aktif olduğu tüm marketlerde kullanıcılar tarafından görülmeye başlanmış. Yeniden markalandırmadan sonra Picodi, şu an online mağazalarda indirim sunan en büyük uluslararası platform konumunda. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sadece internet pazarına odaklanmadıklarını'' belirterek sözlerine devam eden Szymon Dobosz, konuşmasını şu cümlelerle bitirdi: ''Picodi için son zamanlarda kullanıcılarımızın sadece online alışverişlerinde değil aynı zamanda bulundukları mevkide yer alan restoranlarda, marketlerde ya da outlerde en iyi indirimlere ulaşmalarını sağlayacak bir mobil uygulama yayına aldık. Bu da kullanıcılarımızın tüm indirim fırsatlarından yararlanmalarını sağlıyor''

    Bu mobil uygulama şimdiye kadar Polonya,Rusya, Türkiye ve Brezilya marketlerinde aktif olarak çalışıyor. Yıl sonunda Picodi'nin yer aldığı tüm marketlerde de uygulamanın aktif olacağını belirtelim. Picodi mobil uygulamasında McDonalds kuponları ya da Tozlu indirim kodu gibi hem online hem de reel olarak kullanılabilecek indirimler bulmak mümkün. 

                                                Picodi markalaşmaya gitti 

    Son olarak 2015 yılında Innovation Nest'ten yatırım alan Picodi, Polonya'nın Silikon vadisi olarak adlandırabileceğimiz Krakow menşeili bir girişim. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Picodi’nin Türk sitesinin nasıl göründüğünü merak edenler Picodi.com/tr/ adresinden sitenin nasıl göründüğüne göz atabililer, bunun yanında siteye özel indirimlerden yararlanabilirler. Şuan halihazırda Flo, Defacto, Morhipo, Markafoni, Teknosa, n11 gibi Türkiye’nin önde gelen mağazalarının başka yerde bulunmayan indirimlerini görmek mümkün. 

    Üstelik En son kaça olur? adlı Picodi’nin blogundan, en yeni trendleri ve özel kampanyaları takip etmek mümkün.

    *Bu bir ilandır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow