hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ruhsatlı 7 jeotermal alan için ihaleye çıkılıyor! İşte o bölgeler

    Ruhsatlı 7 jeotermal alan için ihaleye çıkılıyor İşte o bölgeler
    expand
    KAYNAKAA

    Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünce (MTA), yapılan arama çalışmaları sonucunda bulunan 7 ruhsatlı jeotermal alanının kapalı zarf içinde teklif alınarak ve görüşmeler yaparak pazarlık usulü ihale edilmesine karar verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konuya ilişkin ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, MTA tarafından ihalesi yapılacak olan Nevşehir- Kozaklı-Karahasanlı ve Nevşehir-Kozaklı-Özce jeotermal alanları için istekliler 13 Temmuz saat 11.00'e kadar son tekliflerini verebilecek.

    İstekliler, Eskişehir-Merkez-Türkmentokat, Kayseri-İncesu, Amasya-Merzifon-Osmanoğlu, Adana-Ceyhan-Narlık ve Amasya-Merzifon-Uzunyazı alanları için ise 27 Temmuz saat 11.00'e kadar son tekliflerini verebilecek. İstekliler, her bir ruhsatlı alan için 50 bin liradan az olmamak üzere geçici teminat verecek. 

    Böylece toplamda 7 ruhsatlı jeotermal alanı ihalesi kapalı zarf içinde teklif almak ve görüşmeler yaparak pazarlık usulüyle ihale edilecek. Komisyonun gerek görmesi halinde ihale açık artırma ile tamamlanabilecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow