hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ 114 arsayı satışa çıkardı

    TOKİ 114 arsayı satışa çıkardı
    expand
    KAYNAKAA

    Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 14 ilde toplam 411 bin 151,65 metrekare büyüklüğünde 114 arsayı 407 milyon lira muhammen bedelle "açık artırma" yöntemiyle satışa çıkardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana, Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Karabük, Samsun, Siirt, Tekirdağ, Trabzon ve Van'da toplam 411 bin 151,65 metrekare büyüklüğündeki 114 arsa (konut, ticaret, özel sağlık, özel kreş-anaokulu, özel eğitim, özel ilköğretim, özel ortaöğretim, bakım ve akaryakıt istasyonu, kentsel servis, konut dışı kentsel çalışma imarlı arsalar) yaklaşık 407 milyon lira muhammen bedelle "açık artırma" yöntemiyle satışa sunuldu.

    Müzayede 23 Mayıs Salı günü saat 13.30'da idarenin Ankara Bilkent'teki merkezinde yapılacak.

    Ankara Pursaklar ve Yenimahalle'de konut, ticaret, Çankaya Alacaatlı'da özel kreş, eğitim, Etimesgut Eryaman'da özel anaokulu imarlı arsalar peşin, Etimesgut Aşağıyurtçu'da özel ortaöğretim imarlı arsa ise yüzde 25 peşin 24 ay vade şartlarıyla satışa sunuldu.

    İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda bakım ve akaryakıt tesis imarlı arsa, özel eğitim ve ilköğretim imarlı arsa ile Kartal'da konut imarlı arsa peşin fiyatına satışa sunuldu.

    İzmir Çeşme'de konut ve ticaret imarlı 10 arsa, Aliağa'da ise konut ve ticaret imarlı 18 arsa peşin fiyatına satışa çıkarıldı.

    Gaziantep Şehitkamil, Beylerbeyi'nde 5 konut ve 2 kentsel servis arsası peşin fiyatına satışta olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır Yenişehir, Üçkuyu'da 12 konut dışı kentsel çalışma imarlı arsa ile merkezi iş imarlı arsa peşin fiyatına satışa sunuldu.

    Karabük Merkez, Beşbinevler'de 11 konut imarlı arsa peşin fiyatına satışa çıkarıldı.

    Detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.turyap.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow