CNN Türk

Güncel Konular

Kaydet Arkadaşına Gönder Güncelleme 18 gün önce.
İngiliz Kraliyet Ailesi RSS
Metroya binmeyen Kraliçe pişman oldu! Metroya binmeyen Kraliçe pişman oldu! İngiltere Kraliçesi Elizabeth, Londra'nın finans merkezinde yaptığı bir tur sırasında Aldgate metro istasyonuna uğradı. Burada gazetecilere poz veren Kraliçe, 'sanki eve metroyla gidiyormuş gibi' bir görüntü verdi. Ama beş dakika sonra olan oldu ve Kraliçe eve metroyla gitmediğine pişman oldu... devam
33 haber Bu konuda ara   ara
  • Güncelleme 23 gün önce Prens William evsizler yararına poz verdi İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William, evsizleri destekleyen bir yardım derneği için poz verdi. Ancak medya işin 'hayır' yönünden çok Prens'in saçlarındaki değişimle ilgilendi.
  • Güncelleme 53 gün önce Yangın mağdurlarına Prens William morali Avustralya ziyaretini sürdüren Birleşik Krallık Prensi William, geçen Şubat'taki büyük yangın yüzünden mağdur olanları ziyaret etti. Fotoğraf Galerisi
  • Güncelleme 54 gün önce Aborijinler Prens William'ı dumanla karşıladı Birleşik Krallık Prensi William 3 günlük ziyaret için Avustralya'ya geldi. Yeni Zelanda'ya yaptığı 3 günlük resmi ziyaretin ardından Avustralya'ya geçen William, Avustralya yerlileri olan Aborijinlerin özel "dumanla arınma" töreni ile karşılandı. Fotoğraf Galerisi
  • Güncelleme 65 gün önce Prenslerin ilk yağlıboya portreleri Birleşik Krallık tahtının ikinci ve üçüncü sıradaki varisleri Prens William ve Prens Harry'nin, birlikte yer aldıkları ilk yağlıboya portreleri başkent Londra'da sergileniyor. Fotoğraf Galerisi
  • Güncelleme 82 gün önce Prens evsizlerle sokakta uyudu... Birleşik Krallık tahtının iki numaralı varisi Prens William, annesi Prenses Diana'nın izinden gidiyor. Centerpoint yardım derneğinin temsilciliğini annesinden devralan Prens William'ın geçen hafta bir gece boyunca evsizlerle birlikte sokakta uyuduğu ortaya çıktı.
  • Güncelleme 99 gün önce Kraliçe 2. Elizabeth'ten paparazzilere uyarı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, gazeteleri, kraliyet ailesinin paparazzi fotoğraflarını basmaması yönünde uyardı.
  • Güncelleme 124 gün önce Prens Charles'a Kanada'da protesto Prens Charles ve eşi Camilla, Kanada ziyareti sırasında "Majesteleri defol", "Çok yaşa özgür Quebec" diye bağıran göstericiler tarafından protesto edildi.
  • Güncelleme 172 gün önce Kraliyet ailesini gay ve biseksüeller koruyacak İngiliz Polis Teşkilatı Scotland Yard, Kraliçe II. Elizabeth ve eşi Edinburg Dükü Philip'i korumak için gay, lezbiyen ve biseksüel korumalar aradığını duyurdu.
  • Güncelleme 180 gün önce Prens Harry miras hakkını elde etti İngiltere Prensi Harry 25 yaşına bastı ve annesi Prenses Diana'dan kalan miras için hak elde etti.
  • Güncelleme 194 gün önce Prens Charles'in eşi Muğla'da tatil yapıyor İngiltere Veliaht Prensi Charles'in eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles, tatil için Muğla'ya geldi.
1 2 3 4

Reklam

En Popüler

En Popüler

Reklam