hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serra Yılmaz'ın twitter hesabı 'hack'lendi

    Serra Yılmazın twitter hesabı hacklendi
    expand

    Sanatçı Serra Yılmaz'ın twitter hesabı, kendilerine Milliyetçi Hacker Grubu (Mubarhack) diyen hackerlar tarafından hacklendi. Grup, Serra Yılmaz'ın twitter hesabını hackllemelerine sebep olarak sanatçının başörtüsü ile ilgili sözlerini gösterdi. Serra Yılmaz, akşam saatlerinde hesabını yeniden aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dönemde özellikle siyasetçilerin korkulu rüyası haline gelen 'hack'lenme olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'ın twitter adresi 'hack'lenmişti. Bu hack olayını gerçekleştiren Milliyetçi Hacker Grubu'nun (Mubarhack) son hedefi sanatçı Serra Yılmaz oldu.

    Twitter'da "@serrafine" isimli hesabı kullanan Serra Yılmaz'ı hackleyen bilgisayar korsanları, sanatçının başörtüsü konusunda söylediği sözler nedeniyle hesabını hacklediklerini açıkladı. Serra Yılmaz'ın twitter hesabından paylaşımlar yapan grup, "Baş örtüsü takan annesi olduğu için utananlar varmış benim annem başörtülü, GURUR DUYUYORUM !" ve benzeri mesajlar paylaştı.

    Serra Yılmaz, akşam saatlerinde hesabını yeniden aldı. Serra Yılmaz ardından şu açıklamayı yaptı:
    - Evet sevgili twitdaşlar hesabımı yeniden ele geçirdim. Geçici rahatsızlıktan ötürü kusura bakmayın.
    - Bu süreçte bana yardımcı olan tüm dostlara çok teşekkür ediyorum ama özel bir teşekkür Sezgi Şahin ve @genartmedya ekibine...
    - Saffet @saffetemre aracılığıyla anında rayan Fatih'e ve tüm diğer destekcilere teşekkür.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SERRA YILMAZ SOSYAL MEDYADA BU FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI!

    Serra Yılmaz kimdir?
    Sanat hayatına Dostlar Tiyatrosu'nda başlayan Serra Yılmaz, Fransa'da Université de Caen, psikoloji bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar, önce dramaturg, oyuncu ve Genel Sanat Yönetmen Yardımcısı olarak, daha sonra Rainer Werner Fassbinder'in "Diğerlerinin Adı Ali" oyununu sahneye koyarak Şehir Tiyatroları'nda yer aldı. İstanbul'da yaşayan sanatçı, Fransızca ve İtalyanca'dan simultane çeviri konusunda profesyonelce çalışmakta olup, Papa 16. Benedict'in Türkiye ziyaretinde de çevirilerini yaptı. Sanatçı, Ferzan Özpetek'in Karşı Pencere filminde büyük başarı elde etti. İtalyan sinema dünyasında iyi tanınan Serra Yılmaz, yurtiçinde ve dışında sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı 2011 Venedik Film Festivali'nde "İlk Yapıt" kategorisinde jüri üyesi olarak görev aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow