hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Angry Birds Transformers Android için çıktı

    Angry Birds Transformers Android için çıktı
    expand

    Rovio'nun sevilen oyun serisi Angry Birds'ün son oyunu olan Angry Birds Transformers, iOS cihazlardan sonra nihayet Android için de yayınlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akıllı telefonu olan herkesin bir dönem mutlaka telefonuna yüklediği Angry Birds serisine, oyunun yaratıcısı Rovio yeni bir oyun daha ekledi.

    Daha önceleri Star Wars gibi filmleri kendi evrenine yansıtarak farklı temalarda yeni Angry Birds oyunları çıkartan Rovio, son olarak Transformers evreninin de içine girdi.

    Önceki serileri ile dünya çapında milyonlarca indirme sayısına ulaşan Angry Birds'ün yeni versiyonunda robot karakterler ile aksiyonun tam ortasına düşüyorsunuz.

    Candy Crush Soda Saga Facebook'ta yayınlandı

    Önceki oyunlara göre daha farklı bir oynanış ve yapıya sahip olan Angry Birds Transformers, ilk olarak sadece iOS kullanıcıları için çıkmıştı. Android platformu içinse bugün itibariyle bekleyiş son buldu ve oyun Google Play'deki yerini aldı.

    Oyundan kısaca bahsetmek gerekirse eğer, Autobirds ve Deceptihogs tarafından birini seçerek Piggy Island'ı kurtarmaya çalışacağımız bu oyunda arkadaşlarımızdan yardım isteyerek önümüze çıkan zorlu engelleri kolayca aşabileceğiz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önceki versiyonlarına göre çok daha fazla hareketli ve aksiyon dolu bir oyun olan Angry Birds Transformers'ı bir an evvel indirerek denemenizi tavsiye ederim.  

    Android'in mimarı Andy Rubin Google'dan ayrıldı

    Flipboard baştan aşağı yenilendi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow