hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Apple iPhone 5'leri geri topluyor!

    Apple iPhone 5leri geri topluyor
    expand

    Apple, iPhone 5'lerde görülen güç tuşu sorununu çözmek için adım attı. Apple, Türkiye dahil tüm dünyada bozuk güç tuşu olan iPhone 5'leri geri alıp, değiştirecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2012 yılında satışa sunulan ve o günden bu yana kullanıcıların en çok sorun yaşadığı konuların başında gelen güç tuşu sıkıntısı nedeniyle kullanıcılar söz konusu butona tıklayamıyor, telefonlarını kolayca açıp kapatamıyordu.

    Gelen aramaların sesini kısma dahil bazı alternatif görevleri de yerine getiren güç tuşu bozukluğuyla ilgili gelen şikayetlere kayıtsız kalmayan Apple ise yeni bir değişim programı başlattı.

    2 Mayıs 2014 tarihinden itibaren bu program çerçevesinde güç tuşuyla sıkıntı yaşayan kullanıcıların iPhone 5‘lerini en yakın Apple merkezine getirmesi isteniyor. İstanbul Zorlu Center‘da açılan AppleStore‘a da kullanıcılar bozuk olan IPhone 5'lerini getirip ücretsiz değişim fırsatından faydalanabiliyor.

    Apple Store Türkiye'nin Twitter hesabı üzerinden de konuyla ilgili açıklama yapıldı.

    Apple iPhone 5leri geri topluyor

    Elbette bu işleme girişmeden önce iPhone’unuzun yedeğini almanızı, Ayarlar>Genel bölümü altında Sıfırla seçeneğiyle tüm içeriklerinizi silerek cihazınızı Apple merkezine götürmeyi unutmayın.

    THY'nin reklam filmi, çocukların hayallerini uçurdu 

    Samsung Galaxy S5’in gizli özellikleri 

    Instagram'ın kralı porno yıldızını çırılçıplak çatıdan attı 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow