hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Medcezir yeni sezona 39. bölüm ile başladı

    Medcezir yeni sezona 39. bölüm ile başladı
    expand

    Medcezir 39. bölümü izlemek için tıklayınız. Ekranların fenomen dizisi Medcezir sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geldi. Medcezir'in yeni sezondaki ilk bölümünde, 2014 Türkiye 3. güzeli Aybüke Pusat canlandırdığı Elif karakteriyle izleyiciyle buluştu. Yayınlanan yeni sezon tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan, izleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği dizinin ilk bölümünde birçok sürpriz ekrana geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşadıkları büyük kayıptan sonra, Selim, Mert ve Yaman’ın yeni bir başlangıç yapmak için çıktıkları uzun yolculuk Sedef’ten gelen telefonla sona erer. Apar topar İstanbul’a dönerler, böylelikle Yaman, Mira, Mert ve Eylül aylar sonra ilk kez karşılaşırlar. Yaman Mira’yı hayatından çıkarmış gibi davranmaya çalışsa da, her adımına Mira’nın varlığı yön verecektir. Birbirlerine doğru adım atmaya çalıştıkça da, gururlarına yenik düşerek, can yakacak küçük oyunlara başvururlar.

    Öte yandan Yaman aşk acısının üstesinden kendince yöntemlerle gelmeye çalışırken, karşısına Elif çıkar. Elif, diğer kızlar gibi Yaman’ın etrafında pervane olmayarak Yaman’ın dikkatini çeker. Elif Yaman’la Mira arasındaki soğuk savaşta istemeden önemli bir rol oynayacaktır.

    Mert annesinin ölümünden sonra elleriyle dağıttığı ilişkisini toparlamak için harekete geçer. Ama Mert Eylül’e ulaşmaya çalıştıkça, karşısında Uzay’ı bulur.

    Karısının ölümünden sonra derin bir sessizliğe gömülen Selim, kendisiyle iletişime geçmeye çalışan televizyon muhabiri Deniz’in sonunda konuşmasına izin verir. Deniz’de Selim’e ait çok özel bir emanet vardır.

    Çağatay Ulusoy öpüşmek istemiyor!

    Ender Serez adına düzenlenen yardım gecesinde herkes kendi vicdanıyla, pişmanlıklarıyla ve özlemleriyle yeniden yüzleşir. Yaman’la Mira’yı, Eylül’le Mert’i bir araya getiren duygusal gece sürprizlerle devam eder.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Mine Tugay neden Medcezir'den ayrıldı?

    Aybüke Pusat Medcezir'de

    Geçtiğimiz Mayıs ayında Miss Turkey kampındayken diğer finalistlerle birlikte diziye konuk olan Pusat, ilk oyunculuk tecrübesi için uzun süredir ders alıyor.

    Canlandırdığınız Elif karakterini anlatabilir misiniz?

    Elif, Yaman ve Mert'in hayatına tesadüfen dahil olan kendi halinde bir kız. Altınkoy'dakiler gibi şaşalı bir hayatı yok. Onlarla aynı okulda okumasına rağmen. Yaman'a biraz daha yakın bu yönden. İçindeki kırılganlığı saklamak içini aksi davranıyor ama aslında herkesin sevebileceği sakin, tatlı bir genç kız.

    Elif ile ortak yönleriniz var mı?

    Elif de dansçı benim gibi. O da naif halini saklamak için zırhlara bürünüyor. O da 19 yaşında benim gibi. Birbirimize alışmakta hiç zorlanmadık.

    Elif'in, Yaman ve Mert ile yolları nasıl kesişecek?

    Elif'in, Mert'e içi çabucak ısınıyor tabi ki. ilk görüşte Yaman'dan hoşlanmıyor pek. Onu zengin, züppe çocuklardan biri sanıyor.

    İlk bölüm çekimleri nasıl geçti?

    Bu benim ilk dizi projem. Böyle olunca ilk etapta biraz tedirgindim aslında. Kafamda bin bir soru vardı. Nasıl olacak?, Nasıl altından kalkabileceğim? Ama korktuğum gibi olmadı. Oyunculuk dersleri, oyuncular, yönetmenler ve bütün teknik ekip bana güç verdi. Hepsi bana yardımcı oldu. Onların da desteği sayesinde zorlanmadan elimden gelenin hepsini ortaya koymaya çalıştım.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Medcezir'in set ortamını nasıl buldunuz?

    Medcezir ekibi bana çok yardımcı oldu. Bir ağabey, abla gibi yaklaşıp beni bir anda Medcezir ailesine dahil ettiler. Böylesine profesyonel ve samimi bir ekiple çalıştığım için hem mutlu hem gururluyum.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow