hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Facia! Irak ordusu yanlış evi bombaladı

    Facia Irak ordusu yanlış evi bombaladı
    expand

    Irak ordusunun Musul kentinde iki yanlış yeri bombalaması sonucu 10 sivilin öldüğü bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ninova vilayeti polis teşkilatından binbaşı Yasin el-Cuburi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Irak ordu güçlerinin Musul kentinde iki yanlış yeri bombalaması sonucu 2 aileden 2'si çocuk 10 sivilin öldüğünü belirtti.

    Cuburi, hedefleri hassasiyetle saptamadığından dolayı bombalamayı gerçekleştiren uçakların Irak ordu güçlerine ait olduğunu dile getirdi.

    IŞİD'in havaya uçurduğu evde 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı

    Öte yandan, Tikrit'te IŞİD tarafından emniyet mensubuna ait bir evin patlayıcılarla havaya uçurulması sonucu 2 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.

    AA muhabirine konuşan il güvenlik komitesi başkanı Casim el-Cebbara, IŞİD militanlarının Tikrit'in doğusunda bir evi patlayıcılarla havaya uçurması sonucu aynı aileden 2 kişinin öldüğünü 3 kişinin de yaralandığını belirtti. Irak'ta, IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların Haziran ayında Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, IŞİD ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar sürüyor. Irak ordusu ve ABD'ye ait hava unsurları da bir süredir IŞİD'in kontrolündeki bazı hedeflere hava saldırıları düzenliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yırca köyü muhtarı: "O zeytini nasıl yiyeceksiniz?"

    İşte "Komünist" ilçede yaşamak için 20 sebep

    İşte restorasyonu tamamlanan Vahdettin Köşkü...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow