hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadın öğretmen öğrencisine tecavüz etti!..

    Kadın öğretmen öğrencisine tecavüz etti..
    expand

    ABD'de öğrencisi ile seks ilişkisi yaşayan öğretmen skandallarına bir yenisi daha eklendi. New York'un Long Island semtindeki Grover Clevelan Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan bayan öğretmen, 17 yaşındaki erkek öğrencisine tecavüz ettiği gerekçesiyle polis tarafından tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Evli ve iki çocuk annesi öğretmen Joy Morsi'nin öğrencisi ile yaklaşık bir yıldır yaşadığı kaçamak ilişki, tecavüze uğrayan öğrencinin şikayeti üzerine ortaya çıktı.

    Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre, eşi de aynı okulda fen bilgisi öğretmeni olarak çalışan 39 yaşındaki bayan öğretmen, okulun güreş takımında yer alan öğrencisine çıplak fotoğraflar ve cinsel içerikli öğretmen mesajlar yolladı.

    Kıskançlık krizine girdi, tecavüz etti

    Polis, öğrencinin mezuniyet balosuna bir kız arkadaşıyla gideceğini söylemesinin ardından, kıskançlık krizine giren bayan öğretmenin öğrenciye tecavüz ettiğini belirtti. Hakkında üçüncü dereceden tecavüz, üçüncü dereceden cinsel taciz ve yetişkin olmayan birinin sağlığını tehlikeye atmak suçlamaları ile dava açılan öğretmen Joy Morsi tutuklanarak hapse konuldu.

    Morsi için 25 bin dolar kefalet istendiği belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow