hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kediye ''Hitler'e benzediği'' için işkence yaptılar

    Kediye Hitlere benzediği için işkence yaptılar
    expand

    Baz adlı yedi yaşındaki kedi, ''Hitler'e benzediği'' gerekçesiyle kimliği belirsiz kişilerce işkenceye maruz kaldı. Ölmek üzereyken bulunan ve tek gözünü kaybeden kedinin iyileşme sürecinde olduğu belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere'de Baz adlı yedi yaşındaki kedi , ''Hitler'e benzediği'' gerekçesiyle işkenceye maruz kaldı. Saldırganların kim olduğu bulunamazken, sol gözünü kaybeden kedinin iyileşmeye başladığı ifade edildi.

    Daily Mail 'in haberine göre, burnunun alt kısmındaki tüylerin siyah olması nedeniyle Hitler'e benzetilen kedi, ölmek üzereyken çöp kutusunda bulundu. Baz'ın sahibi 26 yaşındaki Kirsty Sparrow, beş ay önce gerçekleşen olayın ardından yaşananları, "Gözü tamamen iyileşti ve eskiye oranla çok daha ağırlaştı. Birçok kişi onun Hitler'e benzediğini düşünüyor, ancak o çok ürkek ve nazik. Yaşadıklarının ardından daha sinirli olmadı, bu çok garip. Bahçede dursa da, dışarı çıkmaktan çok mutlu" sözleriyle anlattı.

    Baz'ın tedavisi için İngiltere'nin birçok bölgesinden bağış yapıldığı belirtilirken, Sparrow, "Hitler'e benziyor olsa bile o çok tatlı. O her zaman böyleydi. Neden biri bir hayvana böyle bir şey yapar bilmiyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'da kedi katliamı

    Köpeğe motosikletli işkence!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow