hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ''Konsolosluk çalışanları karşılığında 100 IŞİD üyesi serbest bırakıldı''

    Konsolosluk çalışanları karşılığında 100 IŞİD üyesi serbest bırakıldı
    expand

    Mısır'da yayınlanan Alyoum Alsakhen gazetesi Türkiyenin Musul Konsolosluğu çalışanlarının serbest bırakılması karşılığında aralarında örgütün ikinci önemli adamı Hacı Bekirin hanımının da bulunduğu 100 IŞİD üyesinin serbest bırakıldığını ileri sürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gazetenin internet sitesinde yayınlanan haberde, Türkiye'nin Musul Konsolosluk çalışanlarını alıkoyan gruptan biriyle medya üzerinden irtibat kurduklarını iddia etti. IŞİD militanın kimliğine dair bilgi paylaşmayan gazete, militanın iddialarını yazdı.

    İşte IŞİD'i vuran filolar

    Haberde, Türkiye'nin Katar'ın arabuluculuğunda IŞİD militanları ile Ankara'da görüşme yaptıkları, görüşmede Türkiye hapishanelerinde tutuklu bulunan IŞİD militanlarının serbest bırakılmasını istedikleri öne sürüldü.

    Haberde, Suriye'de  Cephet El Nusra bünyesindeki Liva El Tevhid elemanlarınca gözaltına alınarak silah yardımı karşılığı Türkiye'ye teslim edilen, aralarında örgütün ikinci adamı olan ve El Nusra tarafından öldürülen ''Hacı Bekir''in hanımının da bulunduğu IŞİD militanlarının istendiği ileri sürüldü. Haberde, konsolosluk görevlilerinin bırakılmalarına karşın Türkiye'nin Suriye üzerinden IŞİD militanlarına silah gönderdiği, Türkiye hapishanelerinden serbest bırakılanların sayısının 100ü bulduğu ve uzayan müzakere sürecinin bundan kaynaklandığı iddia edildi. Haberde, örgütün önemli ikinci adamı olan Hacı Bekir'in eski Irak ordusunda subay olarak çalıştığı ve daha sonra Abu Bekir El Bağdadi'ye katıldığı aktarıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    49 rehineye karşı 50 IŞİD'ci serbest!

    Babası kolundan tutup karakola götürdü: "Oğlum IŞİD'ci değil"

    Günde 100 kez orgazm oluyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow