hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Twitter'da dehşete düşüren trend!

    Twitterda dehşete düşüren trend
    expand

    Paris'te Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırının yankıları sürüyor. Twitter'da ise dünya çapında trend olan bir başlık başta müslümanlar olmak üzere çok büyük bir kesimin tepkisini çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teröristler tarafından yapılan baskında Fransız karikatüristlerin öldürülmesi tüm dünyada şok etkisi yarattı. Fransa'da binlerce kişi sokaklara inerek terör eylemini kınarken dünya liderlerinden de birbiri ardına tepki mesajları yağdı. Popüler paylaşım sitesi Twitter'ın da başlıca gündemini bu saldırı oluşturuyor. Saldırıyla ilgili Twitter'da dünya çapında trend olan bir başlık ise tam anlamıyla insanın kanını donduracak cinsten.

    #killallmuslims (Bütün müslümanları öldürün) hashtagiyle açılan başlığa çok kısa sürede binlerce mesaj yağdı. Bir anda dünya çapında iki numaralı trend haline gelen başlık önceleri nefret mesajlarının odağı olsa da daha sonra tepki mesajları adeta sel oldu yağdı. Twitter'ın ise provokasyon amacıyla açıldığı düşünülen bu hashtag 15 dakika kadar bir süre kaldırmaması dikkat çekti. Başlık altına gelen yorumlarda paylaşım sitesine de büyük tepki vardı. Nitekim bir süre sonra başlık Twitter'dan silindi...

    Twitterda dehşete düşüren trend

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow