hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Twitter'ın yöneticisi Twitter'dan yanlışlıkla şirket sırrını ifşa etti!

    Twitterın yöneticisi Twitterdan yanlışlıkla şirket sırrını ifşa etti
    expand

    Twitter'ın finans direktörü ve şirket CEO'su Dick Costolo'nun sağ kolu Anthony Noto yanlışlıkla DM (Direkt Mesaj) yerine tweet atınca Twitter'ın şirket alma planı ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Twitter'ın finans departmanının bir numaralı ismi, şirket CFO'su Anthony Noto'nun attığı tweet ortalığı karıştırdı.

    Bloomberg'in haberine göre Temmuz ayında Twitter'da göreve başlayan eski bankacı Noto Twitter'ın şirket almak istediğini yanlışlıkla Twitter'dan kamuoyuna açık bir şekilde paylaştı. Twitter hesabından "Hala onları satın almamız gerektiğini düşünüyorum. 15-16 Aralık'ta toplantı var. Bir planım var ve onlara bu planı satmalıyız" diye yazdı.

    Twitter'da gizli birşeyiniz kalmayacak!

    Başlangıçta kimsenin anlam veremediği bu tweetlerin aslında DM (direct message-Twitter'ın kişisel mesaj hizmeti) olarak atılmak istediği ortaya çıktı. Böylece Noto istemeden Twitter'ın Aralık ayında bir şirket satın almak istediğini ortaya koymuş oldu. Şirketin ismi ise tweetlerde yer almadı.
     

    "Twitter yöneticileri Twitter'ı kullanmayı bilmiyor"

    Twitter'ın sözcüsü Jim Prosser ise Noto'nun mesajı özel mesajlaşma özelliği olan DM'den yazmak isterken yanlışlıkla tweet attığını doğruladı. Prosser daha fazla detay vermedi.

    Noto'nun attığı bu tweetler "Daha üst düzey Twitter yöneticileri bile Twitter'ı kullanmayı bilmiyor" yorumlarına yol açtı.

    Anthony Noto Twitter'dan önce Goldman Sachs'ta bankacı olarak çalışıyordu. Noto bunun öncesinde de Amerikan Futbol Ligi NFL'in finans direktörlüğü görevini yürütüyordu.

    Noto Eylül ayında Twitter'ın 1.8 milyar dolarlık borç alma operasyonuna liderlik etmişti. Bulunan bu fonla Twitter'ın yeni şirketleri bünyesine katması bekleniyordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Twitter'da tavuk döner fırtınası

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow