hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünlü basketçiyi ölmeden mezara koydular

    Ünlü basketçiyi ölmeden mezara koydular
    expand

    Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) birçok takımın formasını giydikten sonra Fransa'ya giden Quinton Ross, "öldüğü" yönünde çıkan haberleri yalanladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ligde Los Angeles Clippers, Memphis Grizzlies, Dallas Mavericks, Washington Wizards ve New Jersey Nets'te forma giymesinin ardından geçen sezonu Fransa'nın Boulazac takımında geçiren 32 yaşındaki Ross, The New York Post gazetesinin "Eski Nets oyuncusunun cesedi Queens yakınlarında gömülü halde bulundu" diye verdiği yanlış haber sonrası kısa süre için de olsa hayatının allak bullak olduğunu ifade etti.

    Telefonunun, iyi olup olmadığını merak eden yakınlarının mesajlarıyla dolduğunu belirten Ross, "Telefonum çılgına dönmüş gibiydi. Facebook hesabıma girdikten sonra internette öldüğüm haberini gördüm ve gözlerime inanamadım.

    Birçok yakınım haberi çoktan görmüştü. Konuştuğum herkes ağlıyordu. Ailem ve arkadaşlarım için gerçekten zor bir gündü" diye konuştu.

    Dün haberi yayımlayan The New York Post gazetesi ise yaşamını yitiren şahsın da isminin Quinton Ross olduğunu ve polis kaynaklarının, cesedin basketbolcu Ross'a ait olmadığını doğruladığını bildirerek hatasını düzeltti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow