hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güzellik ile ilgili her şey bu fuarda

    Güzellik ile ilgili her şey bu fuarda
    expand

    Türkiye'de sektörün en büyük fuarı olarak bilinen "Güzellik & Bakım 2015" fuarı, 12-15 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda düzenlenecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fiera Milano Interteks Uluslarası Fuarcılık tarafından 23 yıldır düzenlenen Türkiye’nin en büyük Güzellik & Bakım Fuarı 2015, sektörün önde gelen profesyonellerini, güzellik merkezi sahiplerini ve işletmecilerini, dermatologlarını, doktorlarını, eczacılarını ve kuaförlerini İstanbul Kongre Merkezi- Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda 20 bini aşkın ziyaretçiyle buluşturuyor.

    Güzellik & Bakım Fuarı ,güzellik, kozmetik, medikal, estetik, dermatoloji, spa,wellness, saç ve parfümeri endüstrilerinin en büyük uluslararası marka liderlerine 25 bin m2’lik bir alanda ev sahipliği yapacak. İtalya, Güney Afrika, Hindistan, Tayvan, Güney Kore ve Çin’ den uluslararası katılımcıların standları Güzellik & Bakım 2015 Fuarı’nda yerlerini alıyorlar.

    Cildi gençleştiren besinler

    Yüzde 20 artış bekleniyor

    Uluslararası network ile yürüttüğü başarılı fuarlarla iş dünyasında öne çıkan Fiera Milano Interteks Fuarcılık  Genel Müdürü Yeşim Avunduk, "Güzellik & Bakım 2015" ile ilgili görüşlerini aktardı:

    "26 yıl önce Türkiye’deki güzellik ve bakım sektörlerinde gördüğümüz büyük potansiyel yıllar içinde bölgenin en büyük ve tek profesyonel fuarı olarak gelişti. Türkiye’nin coğrafi ve siyasi konumu ile Avrupa ve Orta Doğu'yu kucaklayan bir fuara dönüştürüyoruz. 2014’te 425 firma ile 17.425 katılımcı ağırladık. Bu yıl 2015’te %20 artış bekliyoruz.  Avrupa’nın şu anki finansal durumu ve Türkiye’nin potansiyeli Avrupa’daki her büyüklükteki firma için avantaj sağlıyor. Türkiye’nin Avrupa, Kafkaslar ve Orta Doğu‘daki doğal köprü konumu büyük bir potansiyel bizim için. "Güzellik ve Bakım 2015" için en önemli aktivitemiz B2B yani ticari eşleşmedir. Bunun yanı sıra fuarın uluslararası satış ve promosyon takımı, veri tabanına ulaşımdaki gücümüz ve popülerliğimiz uluslararası ayrıcalıklı bir platform sunuyor ziyaretçilere."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güzellik ile ilgili her şey bu fuarda

    Bir çok estetik ve güzellik sektörleri, işlerini geliştirmek, görüşlerini tazelemek ve fark edilmek isteyen ziyaretçiler ve sektörün profesyonelleri Güzellik ve Bakım alanlarındaki en yeni ürün ve en son teknolojileri takip etmenin yanı sıra farklı alanlarda bakım ve eğitim programlarıyla kendilerini geliştirme fırsatını yakalayabilecekler. Ayrıca, bu yıl genişletilen saç bakım özel bölümünde saç şovları, yarışmalar ve seminerler gerçekleştirilecek. 

    Fotoğrafta güzel çıkmanın sırları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fuarda yarışmalar da yer alacak

    "Güzellik & Bakım 2015 Fuarı"nda saç kategorisinde 3 farklı yarışma yer alıyor. Bu kapsamı geliştirilen saç bakım özel bölümünde, "İstanbul Bayan Kuaförler Odası" saç showları ve seminerler gerçekleştirilecek. 12-15 Mart tarihlerinde 3 ayrı kategoride gerçekleşecek etkinliklerde dünyaca ünlü İtalyan kuaför Filippo Sepe 40 dakikalık prestij şovu sergileyecek.  Yarışmaların ve etkinliklerin düzenleneceği saç bakım özel bölümünde tüm Türkiye’den katılımcılar yerlerini alacak. Türkiye’de 7 farklı ilden gelecek olan kuaförler ve alıcılar firmaları ziyaret edecek. 14 Mart Cumartesi İpek Tanrıyar ve 15 Mart Pazar Özge Ulusoy’un yer alacağı etkinlikler ise "Güzellik&Bakım 2015 Fuarı"nda ziyaretçileri ile buluşacak.

    Özge Ulusoy'un podyum kazası

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow