hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pazarlama Zirvesi 2014 ile dünyayı değiştirmeye hazır mısınız?

    Pazarlama Zirvesi 2014 ile dünyayı değiştirmeye hazır mısınız
    expand

    MCT Danışmanlık’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Pazarlama Zirvesi”, bu yıl dünyaca ünlü konukları ile katılımcıları geleceği yaratmaya davet ediyor. Bu yıl “Change The Game” konseptiyle 15’inci kez düzenlenecek olan, CNN TÜRK’ün medya sponsoru olduğu, Pazarlama Zirvesi, dünyanın en iyi düşünürlerini ve girişimcilerini İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya getiriyor. Zirvenin sürprizleri arasında uçan arabanın mucidi Slovakyalı mühendis Stefan Klein gibi isimler yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her yıl pazarlama sektöründe binlerce profesyoneli bir araya getiren Pazarlama Zirvesi, bu yıl tüm kuralları yıkmaya ve kökünden değiştirmeye hazırlanıyor. CNN TÜRK’ün medya sponsoru olduğu, 3-4 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul’da 15’incisi düzenlenecek olan Pazarlama Zirvesi’nin bu yılki teması “Change The Game”. Bu tema aynı zamanda bu yılki Konferans Başkanı Peter Fisk’in yakında raflarda yerini alacak olan “Gamechanger” adlı kitabına ilham veren ve oyunu değiştirmek için gerekli 10 fikri kapsıyor.  

    Pazarlama Zirvesi’nin bu yılki en önemli sürprizlerinden biri de zirvede bu yıl ilk kez Türk inovasyon fikirlerinin en iyileri seçilecek olması. Zirvenin ikinci gününde yapılacak olan “Game Changers Turkey Ödül Töreni” ile yerel düzeyde fark yaratan ve kazanan işletme ve markalar, katılımcılarla buluşacak. 

    “Oyunu değiştirenler” arasındaki yerinizi alın
    Bu yıl zirveye katılanlar kuralları yıkacak, sınırları yeniden tanımlayacak ve kendi vizyonlarındaki geleceği yaratacaklar. Zirvenin bu yılki konuşmacıları herkesi “oyunu değiştirmeye” davet ediyor. 
    Örneğin Whitney Johnson vizyonunuzu genişletme, Niraj Dawar müşterileriniz gibi düşünme, Marty Neumeier markanızı yeniden düşünme, Ramon Vullings fikirlerinizi değiştirme ve Joeri Van den Bergh hikayenizi yeni yöntemlerle anlatma üzerine konuşacak. Navi Radjou dünyayı ters yüz edecek, Ross Dawson ise dünyaya tekrar bağlanmanızı sağlayacak, Tara Swart beyninizdeki kodları değiştirirken Rita Clifton etkinizi dönüştürecek. Zirvenin en ilham verici isimlerinden biriyse uçan arabanın mucidi Slovakyalı mühendis Stefan Klein olacak. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uçan arabanın mucidiyle tanışın
    Stefan Klein, son 20 yılını uçan araba hayaline adadı. Klein şu aralar AeroMobil 3.0’ın prototipi üzerinde çalışıyor. Araç 2 kişi kapasiteli ve havada 700, karada ise 500 kilometreye kadar yol gidebiliyor. 100 beygir gücündeki uçan araç, karada saatte 160, havada saatte 200 kilometre hıza ulaşıyor. Araç havalanabilmek için saatte 130 kilometre hıza ihtiyaç duyuyor. Brisa sponsorluğunda zirveye katılacak olan Stefan Klein, yeni bir piyasa oluşturarak teknik ve ticari açıdan hayalini nasıl gerçeğe dönüştürdüğünü anlatacak. 

    Pazarlama Zirvesi 2014 ile dünyayı değiştirmeye hazır mısınız

    Medya’nın Sonu mu geldi?
    CNN TÜRK’ün Kıdemli Editörü Ahu Özyurt da Pazarlama Zirvesi’nde, 3 Aralık Çarşamba günü saat 14.40’ta, “Medya’nın Sonu mu geldi?” başlıklı bir sunum yapacak. Geleneksel medya içine kapandıkça kaynaklarını kıstıkça ve siyasi baskıya boyun eğdikçe kendi ayağına kurşun sıkıyor. Sosyal medya muhtemelen Türkiye’de önümüzdeki beş yıl içinde geleneksel medyadan çok daha hızlı büyüyecek ve daha fazla para kazandıran bir mecra haline gelecek. Devletin bu alanı sürekli kontrol etmeye çalışmasının bir anlamı da aslında pastanın büyümeye müsait olması. Özyurt, “Peki bundan sonra ne olacak? Internet kullanımının giderek yaygınlaştığı ama temel eğitimin giderek kalitesizleştiği bir ülkede köşe yazarlığı makamının bir anlamı kalacak mı? Kitleleri harekete geçirmeyen, iş yaptıramayan haberlerin bir fonksiyonu olacak mı? Yeni bir medya anlayışı mümkün mü? Yenilenmek ve güçlenmek, etki yaratmak nasıl mümkün olacak? Eğitimli kitleler ve eğitimsiz milyonlar arasındaki makas açılırken haber kimin için üretilecek?” sorularına yanıt arayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    iPad Air Plus baharda geliyor

    Y Kuşağı uzmanı Pazarlama Zirvesi’nde 
    ABD, Belçika, Hollanda ve Birleşik Krallık’ta ofisleri bulunan ve yeni nesil araştırma şirketi InSites Consulting’in kurucu ortaklarından biri olan Joeri Van den Bergh, çocuklara, gençlere ve genç yetişkinlere yönelik markalaşma, pazarlama ve reklamcılık alanlarında önemli deneyimlere sahip.  Joeri Van den Bergh’in çalıştığı markalar arasında; Heinz, Vodafone, PepsiCo, MTV Networks, Sony, AB InBev, Skype, Heineken ve Coca-Cola gibi küresel isimler yer alıyor. Son kitabı ‘‘How Cool Brands Stay Hot’’ yakın zamanda, American Marketing Association’dan ‘‘Pazarlama Dalında En İyi Kitap’’ ve Expert Marketer’dan ‘‘Yılın Pazarlama Kitabı’’ ödülünü aldı.

    Tutumlu pazarlama stratejilerini teorinin sahibinden dinleyin
    Stratejist ve Liderlik Uzmanı Navi Radjou daha düşük maliyetle daha fazla müşteri değerini birlikte yaratma sanatı olan “Tutumlu Pazarlama” konusunda çalışmalar yürütüyor. Silikon Vadisi’nde yaşayan, inovasyon ve liderlik stratejisi uzmanı Navi Radjou, aynı zamanda Cambridge Üniversitesi Judge İşletme Okulu’nda Öğretim Üyesi ve Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Üyesi’dir. 2013 yılında inovasyon üzerine nasıl düşündüğümüzü ve inovasyonu nasıl uyguladığımızı yeniden şekillendiren yönetim düşünürlerine verilen prestijli Thinkers50 İnovasyon Ödülü’nün hem Hint hem de küresel versiyonunu alan Radjou, ayrıca kitabı ‘‘Jugaad Innovation’’ ile 2013 Thinkers50 CK Prahalad Yenilikçi Fikir Ödülü’nde finale kaldı. 

    Markalaştırma duayeni zirvede olacak
    Campaign dergisinin ‘‘Markalaştırma Duayeni’’, Financial Times’ın ‘‘Marka Gurusu’’ ve Daily Telegraph’ın ‘‘Markalara Öncülük Eden Marka’’ olarak tanımladığı Rita Clifton, tüm sektörlerde, yeni kurulmuş ulusal firmalardan küresel çaplı köklü kurumlara kadar birçok öndevgelen şirkette marka stratejisi alanında görev yaptı. Son 75 yılın reklamcılık, medya ve pazarlama alanlarında 75 Başarılı Kadın (Women of Acheivement) arasında gösterilen ve Marketing dergisinin Power 100 listesinde yer alan Clifton, Credit Suisse’nin ‘‘Yılın Öne Çıkan İş Kadını’’ ödülünde finale kalan isimler arasında  yer aldı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    THY'den iç hatta indirim kampanyası

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow