hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Manavgat adayı Recep Barut, seçim projelerini anlattı

    AK Parti Manavgat adayı Recep Barut, seçim projelerini anlattı
    expand

    Ak Parti Belediye Başkan adayı Recep Barut, projelerini Perşembe Pazarı'nda düzenlediği toplantıda anlattı. Toplantıya, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve partililer katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ak Parti Manavgat Belediye Meclisi üyelerinin tanıtıldığı toplantıda konuşan Türel, Belediye Başkan adayı Recep Barut'la birlikte projeleri gerçekleştireceklerini söyledi. Recep Barut ise Manavgat'ta belediyecilik anlayışını ve Manavgat'ın kaderini değiştirmek için aday olduğunu dile getirdi. Manavgat'a yapacakları projelerin insan merkezli ve ilçeyi daha yaşanabilir kılmayı hedeflediğini belirten Barut, kente yeni iş ve yaşam sahalarını oluşturacaklarını vurguladı. Her köye park ve sosyal tesis inşa edeceklerini belirten Barut, Manavgat Irmağı'nın denizle buluştuğu bölgede yat limanı yapacaklarını aktardı. Manavgat Şelalesi'nden denize kadar olan bölgede 3 tane üzerinde yaya ve araç geçişinin olduğu köprü inşa edeceklerine değinen Barut, trafiği rahatlatacaklarını söyledi.

    Şelale yeniden inşa edilecek 

    Gündoğdu'dan gelen ve Titreyengöl'de sona eren turizm yolunu Manavgat Irmağı'nın altından yapacakları tüp geçitle Kızılağaç'a bağlayacaklarını anlatan Barut, "12 halk plajlarında şezlong ve şemsiye ücretsiz olacak. Kafeterya ve restoran fiyatları ucuzlayacak. Köylerdeki vatandaşlarımıza haftada 3 gün ücretsiz ulaşım imkanı sunacağız. Manavgat'ın en büyük markalarından şelaleyi, yeniden inşa edeceğiz. 5 yılda 10 bin toplu konut, battı çıktı kavşak düzenlemeleri, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi gibi bir çok projeyi geçekleştireceğiz" dedi.

    Temalı park 

    Ulualan bölgesinde 2 bin 850 dönüm arazi üzerine kurulacak Turkuapark projesiyle, Manavgat'a temalı park kazandıracaklarını belirten Barut, "Turkuapark projesiyle Antalya'ya gelen her turist Manavgat'a en az bir defa gelecek. Manavgat'ta turizmi yeniden tanımlayarak binlerce insanımıza istihdam alanı sağlayacağız. Turkuapark'ta sirk alanı adrenalin parkı, paraşüt atlama kulesi, fitness, spor aktivite alanları, futbol sahaları, kongre merkezi, hava müzesi, yapay göletler, kapalı ve açık botanik park ve hayvanat bahçesi yer alacak" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Proje tanıtım toplantısı, sanatçı Mustafa Ceceli'nin verdiği konserle devam etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow