hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anayasa Mahkemesi başkanı Balyoz avukatlarıyla görüştü

    Anayasa Mahkemesi başkanı Balyoz avukatlarıyla görüştü
    expand

    Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç Balyoz avukatları İlkay Seze , Murat Ergün ve Şule Nazlıoğlu Erol ile görüştü. Kılıç'ın avukatlardan eylemlerinde gürültüden kaçınmalarını istediği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balyoz davası sanıklarının ‘adil yargılama hakkının’ ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi’ne yapılan başvurunun bir an önce sonuçlanması için başlatılan ‘Adalet Nöbeti’ 3’üncü gününe girdi.

    Bu sabah saatlerinde eylemi başlatan Avukat Şule Nazlıoğlu Erol, İlker Başbuğ'un da avukatı olan İlkay Sezer ve avukat Murat Ergün, Haşim Kılıç'la biraraya geldi.

    Görüşmenin içeriğine ilişkin açıklama yapan avukatlar, görüşmenin başlattıkları "adalet nöbeti"yle ilgili olduğunu açıkladılar. Avukatlar yaptıları açıklamada şunları ifade ettiler; "Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç bu eylemi ifade özgürlüğü çerçevesinde değerlendiriyor. Ancak eyleme katılımın artmasıyla mahkemenin gürültüden etkilendiğini bize ilettiler. Biz de bundan sonra 'adaleti sessiz bir şekilde arıyoruz' diyerek eylemimizi sürdüreceğiz"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow