hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    En evcil hayvan programı: Can dostum

    En evcil hayvan programı: Can dostum
    expand

    CNN TÜRK’te, 31 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’te Can Dostum’da köpek eğitmeni Gamze Aral, Oyuncu Irmak Ünal Karabacak ve köpeklerini konuk edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''Ünlüler ve Can Dostları'' bölümünde iki çocuk annesi güzel oyuncu Irmak Ünal Karabacak, sahiplendiği köpeklerinin hikâyelerini ve çocuklarının onlarla ilişkilerini anlatacak. Ayrıca Ünal Karabacak, hayvanlar ile ilgili yaptığı projelerden ve neler yapılması gerektiğinden bahsedecek.

    Oya Merter ve 14 aylık köpeği Lima ''Sorun Çözelim'' bölümüne katılacak.

    Merter, 2 aylıkken sahiplendiği boxer kırması Lima, parkta sahibiyle yürüyüş yaparken başka bir köpeğin saldırısına uğramış ve ısırılmış. Lima bu olaydan sonra aynı yerde yürümek istemiyor, huysuzlanıyor.

    Gamze Aral, Oya Merter’e Lima ile yapabileceği çalışmayı gösterecek.

    Gamze ile Felix köşesinde, 45 sokak köpeğinin ve onların hayatlarını değiştiren sahiplerinin hikâyelerini "Duy, Gör, Hisset" adlı kitapta toplayan Genç Hayvan Sever Elif Tezcan ile tanışacak. "Birinin sokak köpeklerini dillendirmesi lazımdı" diyen Tezcan, kitabının oluşum hikâyesini ve amacını anlatacak.

    Evcil hayvan bakımı ve eğitimi, hayvan hakları, hayvan dostu ünlülerle röportajlar ve pet dünyasıyla ilgili en özel bilgiler Gamze Aral’la Can Dostum’da ekrana geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''Can Dostum'' programıyla ilgili bilgilere ve tüm program videolarına tv.cnnturk.com/candostum linkinden ulaşılabiliyor.

    Ayrıca, Can Dostum programıyla ilgili bilgiler twitter.com/aralgamze ve twitter.com/cnnturkprogram hesaplarından takip edilebiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow