hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti İzmir adayı Necip Kalkan'a kadın desteği

    AK Parti İzmir adayı Necip Kalkana kadın desteği
    expand

    AK Parti İzmir Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan'ı, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Karabağlar'da kadınlar yalnız bırakmıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlçe teşkilatının gönüllü kadınları Kalkan'ın her mahalle ziyaretine katılarak desteklerini gösteriyor. Kahvehanelerde, esnafla ve yolda yürüyen vatandaşlarla konuşarak başkan adayını tanıtan kadınlar "Oylarınıza talibiz" diyor. Kalkan ise ziyaretlerini kadınlarla yapmaktan oldukça memnun olduğunu belirtiyor.

    Vatandaşlarla aralarında köprü kurmanın en iyi yolunun teşkilatta bulunan kadın ve gençlerle olacağına dikkat çeken Kalkan, "Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Bizim doğamızda kadın, erkek ayrımcılığı asla olamaz. Biz dil, din, ırk veya cinsiyet ayrımı gözetmeksizin ülke için üreten felsefe ile hareket ediyoruz. Karabağlar'da yaşayan kadınlarımızın her biri bizler için ayrı değerli. Kadınlarımız olmazsa biz olmayız.

    Dünyadaki büyük başarılara bakın her birisinin arkasında kadın vardır. Bizimle halk arasında köprüyü en samimi şekilde kuracaklar teşkilatımızın kadınlarıdır. Teşkilatımızın kadınları bizimle birlikte seçim çalışmalarımıza katılıyorlar. İnşallah 30 Mart'ta Karabağlar'da hep birlikte kazanacağız" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow