hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kristal Elma heyecanı başladı

    Kristal Elma heyecanı başladı
    expand

    Reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının tüm paydaşlarının buluştuğu Kristal Elma Yaratıcılık Festivali Santralİstanbul'da başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nde, 100'ün üzerinde fikir önderi ve endüstri lideri konuşacak, 80'den fazla konferans, seminer, panel, forum, çalışma atölyesi gerçekleştirilecek.

    Festivalde ayrıca yarışmaların ödül törenleri, davetler, yaratıcı endüstriler fuarı yer alacak.

    Festivale, geçen yıl 4 günde, 7 bin 468 delege katıldı, 120 konuşmacı yer aldı. Festivalde, 75 oturumun yanı sıra, 3 ödül töreni, 9 kapalı davet ve 2 konser düzenlendi.

    HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    Festival süresince 3 farklı sergi organize edildi ve 950 kampanya gösterimi gerçekleştirildi.

    2014'te rekor katılım

    26. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması'na bu yıl geçen yıla oranla 23,7 artışla 2 bin 715 ürün başvurusu yapıldı. En fazla başvurunun olduğu kategoriler, basın (612), dijital (439) ve film (342) oldu. Yarışmaya katılan ajansların sayısı 184'ten 206'ya çıktı.

    Kapanış partisine Cem Yılmaz damgasını vuracak

    Kristal Elma Kapanış Partisi, 19 Eylül Cuma gecesi Black Box Istanbul'da gerçekleşecek. "Bring Back The Magic" temasıyla düzenlenen festivalin Kapanış Partisi saat 19.00 itibarıyla başlayacak.

    İlk olarak Gripin'in sahne alacağı geceye komedyen Cem Yılmaz damgasını vuracak. Bu geceye özel gösteri hazırlayan Cem Yılmaz'ın ardından Teoman konseri düzenlenecek. Gece, Cannes Lions'ın en çok ilgi çeken etkinliği olan Massive Music partisi ile son bulacak.

    Kapanış Partisi'nde Tadına Anadolu mutfağından yöresel lezzetlerden oluşan VIP catering hizmeti, Kristal Elma yiyecek ve içecek partneri BTA tarafından sağlanacak.

    Kristal Elma Ödül Törenleri ve Kapanış Partisi dahil 3 gece boyunca düzenlenecek etkinliklere Awards (450 TL+KDV), Platinum ve Black kategorilerinde bilet alan katılımcılar giriş yapabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow