hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 6 Nisan sonuçları açıklandı: Süper Loto'da gelenek bozulmadı

    Süper Loto 6 Nisan sonuçları açıklandı: Süper Lotoda gelenek bozulmadı
    expand

    Süper Loto sonuçları dün akşam gerçekleştirilen çekilişin ardından şans oyunları meraklılarına duyuruldu. Süper Loto çekiliş sonuçlarının açıklanmasının ardından büyük ikramiyenin 9. kez devrettiği ortaya çıktı. Süper Loto'da 6 Nisan tarihinde 5 bilen kişi sayısı 117 olarak açıklanırken bu ikramiyenin sahipleri yaklaşık 10'ar bin TL'nin sahibi oldu. Süper Loto sonuçlarında 6 bilen çıkmaması nedeniyle 20 milyon TL'lik ikramiyenin gelecek haftaya devrettiği ifade edildi. İşte, Süper Loto'da en çok çıkan sayılar ve Süper Loto sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

    Süper Loto çekiliş sonuçları 6 Nisan günü yapılan çekiliş sonrasında açıklanırken 9. devir olması şans oyunları meraklılarını hayal kırıklığına uğrattı. Gelecek hafta oynanacak kupon bedellerinin de eklenmesiyle birlikte Süper Loto'da büyük ikramiye'nin 30 Milyon TL'ye ulaşması bekleniyor. İşte, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişin ardından yapılan açıklama...
     
    Süper Loto 6 Nisan sonuçları açıklandı: Süper Lotoda gelenek bozulmadı
    Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe: YOK
     
    6 bilen kişi sayısı : 9. Devir  Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 20.449.409,97 TL
    5 bilen kişi sayısı : 117 Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 10.431,10 TL
    4 bilen kişi sayısı : 8.070 Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 162,70 TL
    3 bilen kişi sayısı : 158.637  Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 14,25 TL
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6 NİSAN SONUÇLARI AÇIKLANDI : 16- 8- 4 - 49 - 32 - 14

    SÜPER LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR HANGİLERİ?

    432 haftadır yapılan çekilişlerde en çok çıkan ilk 10 rakam şöyle: 35, 13, 37, 45, 1, 43, 33, 17, 31, 22.

    2’li kombinasyonlarda en fazla çıkan sayılar:  35 ve 45 rakamları toplamda 13 kez,  9 ve 35 rakamları toplamda 11 kez, 20 ve 49 rakamları toplamda 11 kez, 31 ve 34 rakamları ise toplamda 10 kez

    3’lü kombinasyonlarda en fazla çıkan sayılar:    21, 22 ve 54 rakamları toplamda 4 kez, 15, 17 ve 37 rakamları toplamda 4 kez, 4, 28 ve 54 rakamları ise toplamda yine 4 kez


    6 Nisan 2017 Süper Loto sonuçları! Rekora gidiyor

    Süper Loto Kolon Fiyatı

    Süper Loto kolon fiyatı 2 TL’dir. Yukarıda yazıldığı gibi bir kolonda sıralanmış 1′den 54′e kadar sayılardan altı adet işaretleyerek tek kolon oynamış olursunuz. Bir biletle toplam 6 kolon oynayabilirsiniz. İsterseniz altısını da doldurarak şansınızı arttırırsınız. Kolon fiyatı 2 TL iken, tek seferde tüm kolonları oynadığınız takdirde, Süper Loto kupon fiyatı olan 12 TL’yi ödersiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OYUN  TÜRÜ KOLON  FİYATI

    1. Süper Loto 6/54   2 TL
    2. Sayısal Loto 6/49   1.5 TL
    3. On Numara   1 TL
    4. Şans Topu 5+1   1 TL

    MPİ’den Süper Loto uyarısı

    • 1- Sayısal oyunlarımıza ait biletlerinizi mutlaka İdaremizin ruhsatlı sayısal oyunlar bayilerinden alınız.
    • 2- Seyyar veya yetkisiz kişilerden sayısal oyunlar biletlerini almayınız. Aksi halde ikramiye alamama sorunuyla karşılaşabilirsiniz.
    • 3- İdaremizin ruhsatlı bayilerinin dışındaki kişilerden aldığınız sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alma sırasında yasalar gereği zor durumda kalabilirsiniz.

    Gerçek Sayısal Oyunlar Biletlerinde;

    - Barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır.
    - Oynanan numaralar, kolon harfleri ve diğer bilgiler bilet üzerinde aşırı derecede kenarlara kaymamıştır.

    Süper Loto Nereden Oynanır?

    Süper Loto yetkili Sayısal Oyun bayilerinden oynanabilir. Bayililer şu alanlarda çalışıyor olmak zorundadır; Gazeteciler, tekel ürünleri satanlar, süpermarketler, marketler, kuruyemişçiler, büfeler, cep telefonu satıcıları, bilgisayar ve/ya müzik CD’si satanlar, Spor Toto, Ganyan bayileri. Oyuna ait kuponlar ve oyunu oynayacağınız terminaller, sadece bu işlerle iştigal eden ve yetkili Sayısal bayiliği almış olan işyerlerinde bulunur. Süper Loto fiyatı Milli Piyango İdaresince belirlenir.

    Bilet Ortaklığı Mümkün müdür?

    Bununla ilgili olarak, Yargıtay 4.Hukuk Dairesinin 1989/11034E., 990/6200 K. ve 10.04.1990 tarihli kararlarında belirtildiği üzere “Bilet ortaklığı, Piyango bileti üzerindeki imzanın, ortaklığa delalet etmesini ifade eder.” Milli Piyango yetkilileri bilet üzerinde imzası olan kişi gelmedikçe ikramiyenin ödenmediğini de belirtmektedirler!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Lotodan servet kazanan kızın hayatı mahvoldu

    Loto'dan servet kazandı hayatı karardı

    İngiltere’nin en genç loto kazananı Jane Park, Tüm Avrupa’da oynanabilen şans oyunu EuroMillions’ta dört sene önce bir servet kazandı. Sadece 17 yaşındayken ilk kez oynadığı bilete büyük ikramiye isabet eden Park 1 milyon sterlinlik (4 milyon 600 bin TL) ödülün sahibi oldu.

    Ancak Park'ın hayatı büyük ikramiyeyi kazanmasıyla tamamen değişti. Genç milyarder, şimdilerde piyango şirketine 'hayatını mahvettiği' için dava açmaya hazırlanıyor. Bugün 21 yaşında olan Park, kazandığı paranın hayatını 10 kat daha kötü hale getirdiğini iddia ediyor.

    Park, "Bu paranın hayatımı 10 kat daha iyi hale getireceğini düşünüyordum. Ancak 10 kat kötü sonuçlandı. Şimdi kendime yalnızca şunu söylüyorum. Bu parayı hakkımla kazansaydım her şey çok daha güzel olurdu" dedi.

    Park milyarder olduktan sonra hayatının çok zorlaştığını vurgularken “Tasarımcıların ürünlerini satın almaktan bıktım. Paramın peşinde olmayan düzgün bir sevgili bulamıyorum. Zengin tatilleri çok gösterişli, eski mütevazı tatillerimi özledim. Milyoner olmanın stresi altında eziliyorum.” ifadelerinde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow