hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (30-03-2015)

    Hava Durumu (30-03-2015)
    expand

    Marmara Bölgesi haftanın ilk iki günü de yağışlı ama bu yağışlar pazartesi çok kuvvetli değil, salı günü etkisini biraz daha arttırır. Çarşamba günü ise yağışların kesmesi bekleniyor. Sıcaklıklar da yağışların kesmesiyle birlikte 2-3 derece artar. Hafta ortasında yer yer 20 dereceye hatta üstüne çıkar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi de haftaya yağışlı başlıyor ama yağışlar çarşamba günü kesiyor. İki boyunca yağışlar kuvvetli olur. Muğla'da yağmura 2 günde gök gürültüleri ekleniyor. Sıcaklıklar önümüzdeki 3 günlük dönemde dalgalanmaya devam eder. Yarın 15-17 derecelerde ölçülen sıcaklıklar salı günü 13 derecelere kadar gerileyebilir ama çarşamba günü bulutların dağılıp güneşin kendini göstermesiyle beraber sıcaklık tekrar yükselerek 20 derecelere ulaşır.

    Akdeniz Bölgesinde önümüzdeki 3 günlük dönemde yağış sürüyor. Yağmura salı günü gök gürültüleri de ekleniyor. Sıcaklıklarda çok bir değişiklik yok 20-21 derecelerde ölçülür.

    İç Anadolu'da sağanak etkili önümüzdeki 3 günlük dönemde yalnızca çarşamba günü Ankara-Eskişehir-Konya dolaylarında yağış yok. Geri kalan günlerde tüm illerde yağış etkili. Sıcaklıklar tırmanarak çarşamba günü 15 derecenin üzerine çıkar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow