hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hugh Jackman 17- 20 Mart'ta İstanbul'da

    Hugh Jackman 17- 20 Martta İstanbulda
    expand

    Hollywood sinemasının en popüler isimlerinden biri olan Hugh Jackman 17-20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü oyuncu Hugh Jackman, Karnaval Medya sponsorluğunda 17- 20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak.

    X-Men ve Wolverine film serilerinde büyük beğeni toplayan ve 2008'de Open Salon ve People Dergisi tarafından ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ seçilen Hugh Jackman’ın 2009 yılı Oscar Ödül Töreni’ndeki sahne performansı dünyada ün kazanmasını sağladı.

    Sosyal medya üzerinden çağrı

    Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Türkiye'deki hayranlarına seslenen Hollywood ve Broadway’in gözde ismi Jackman, Türkçe olarak ‘Merhaba İstanbul’ yazarak "Mart ayında güzel şehrinize gelmek için sabırsızlanıyorum" mesajını iletti. Sosyal medyada da çok popüler olan Jackman'ın Instagram’da 1.3 milyon, Twitter’da ise 4.8 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor. 

    32 kişilik bir orkestra ve dançıları ile büyük performans

    Hollywood ve Broadway’in ünlü yıldızı, oyunculuk yeteneğinin yanı sıra romantik ve esprili yönünü ile de gündeme geliyor. Hugh Jackman, İstanbul Zorlu’daki performansında 32 kişilik bir orkestra ve dançıları ile sahne alacak. Sanatçı, Broadway’de seslendirdiği "Singin’ in the Rain" ve "Guys and Dolls" gibi müzikalleri ve "An Evening with Hugh Jackman" gösterisi ile 17 – 20 Mart tarihlerinde Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak. Hugh Jackman’ın bu şovunu kaçırmayın! Biletleri Biletix ve zorlucenterpsm.com'dan temin edebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hugh Jackman'dan hologramlı basın toplantısı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow