hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı 8 Kasım'da başlıyor

    TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı 8 Kasımda başlıyor
    expand

    Yıl boyunca heyecanla beklenen TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 33. Kez kapılarını açıyor. 8-18 Kasım 2014 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında ziyarete açılacak fuar, bu yıl da okurları, kitaplar ve yazarları ile bir araya getirecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    8-16 Kasım tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında ziyarete açık olacak kitap fuarı, yayınevlerini, yazarları, kitapları okurları ile biraraya getirecek. Yayınevleri fuar süresince düzenleyecekleri imza günleri, söyleşiler ve paneller ile kültür dünyasına katkıda bulunacak. Bu yayınevleri arasında Ayrıntı Yayınları ve Dipnot Yayınları da bulunuyor.

    Ayrıntı Yayınları 3. Salon 402'de

    Ayrıntı Yayınları 3. Salon, 402 No'lu standda okurlarıyla biraraya gelecek. Ayrıntı Yayınları; Romen edebiyatının en önemli ismi Mircea Cartarescu'nun "Göz Kamaştırıcı (Kelebeğin Sol Kanadı)" romanı ile Vedat Türkali'nin "Bitti Bitti Bitmedi"sini ve Hüseyin Köse'nin "Şovenist İnşa", Enis Rıza ve Ebru Şeremetli'nin "Erikler Çiçek Açınca (A. Tuncer Sümer Kitabı)", "İhvân-ı Safâ Risâleleri (Cilt 4)", Martin Jay'in "Diyalektik İmgelem: Frankfurt Okulunun Tarihi", Tom Rockmore'un "Marksizmden Sonra Marx : Karl Marx'ın Felsefesi", Pierre Klossowski'nin "Komşum Sade - Alçak Filozof İle Birlikte" kitaplarını ilk kez okura sunacak.

    Dipnot da yeni kitaplarıyla okurları bekliyor

    Dipnot Yayınları ise Sebahattin Selim Erhan'ın "Karadeniz'in Zemheri Çocukları" ile "Yine Kazanacağız Yine Kaçacağız", Emir Ali Türkmen'in derlediği "Türkiye Sosyalist Solu Kitabı-1: 20’lerden 70’lere Seçme Metinler", "Kürdistan Sosyalist Solu Kitabı: 60'lardan 2000'lere Seçme Metinler", Özden Melis Uluğ ve Yasemin Gülsüm Acar'ın "Bir Olmadan Biz Olmak-Farklı Gruplardan Aktivitelerin Gözüyle Gezi Direnişi", Ertuğrul Kürkçü'nün "Pratiğin Aklı Teorinin Heyecanı", Derya Fırat'ın derlediği "Sokağın Belleği- 1 Mayıs 1977'den Gezi Direnişine Toplumsal Hareketler ve Kent Mekanı", Ayhan Yalçınkaya'nın "Kavimkırım İkliminde Aleviler" ve Eric Williams'ın "Kapitalizm ve Kölelik" kitaplarını okurla buluşturacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca yazarlardan Sebahattin Selim Erhan da 15-16 Kasım Cumartesi-Pazar günleri saat 15.00'dan itibaren kitaplarını imzalayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow