hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşma! Yaşa! Yaşat!

    Uyuşma Yaşa Yaşat
    expand

    Bir avukat ile uyuşturucu bağımlısı bir sokak çocuğunun dostluğu ve avukatın müvekkiline aşkını konu alan ve raflardaki yerini alan "İnsan Kokusu" adlı kitap aynı zamanda uyuşturucu ile mücadelede bir adım...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Asıl mesleği doktorluk olan Mehmet Emin Güneş'in, "İkra" ve "İstanbul Seni Affediyorum" adlı romanlarından sonra 3. kitabı olan "İnsan Kokusu" da raflardaki yerini aldı.

    Kitap, bir avukat ile uyuşturucu bağımlısı bir sokak çocuğunun dostluğu, avukatın müvekkiline aşkı ve kesişen hayatları konu ediyor.

    Kitap aynı zamanda günümüzün en büyük sorunlarından biri haline gelen uyuşturucu ve bonzai kullanımına da neşteri vuruyor.

    "İnsan Kokusu"nda yumruğu yiyeceksiniz!

    Kitabın yazarı Mehmet Emin Güneş, kitap lasmanını "UYUŞMA!YAŞA!YAŞAT!" sloganıyla düzenlenecek bir etkinlikte yapacak.

    Uyuşma Yaşa Yaşat

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Emin Güneş'in 'İnsan Kokusu' adlı son romanının tanıtımı ve uyuşturucuyla mücadele için uyarıcı bir etkinlik!

    Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Kahraman Eroğlu, Umut Çocukları Derneği Başkanı Ferhat Şahin, Sinema Sanatçısı Mine Soley, Tiyatro Sanatçıları Ali Yaylı, Ferdi Atuner, TRT Haber Spikeri İnci Ertuğrul ve Best FM Spikeri Cem Aslan'ın yanı sıra sanat dünyasından çok sayıda ismin katılacağı gece 5 Kasım'da saat 19:00'da Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow