hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı konser verecek

    Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı konser verecek
    expand

    Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı, 17 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Türk Sanat Müziği konseri verecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da" konserleri kapsamında gerçekleşecek konser öncesi Beşiktaş Kültür Merkezi'nde prova yapan ikili, çalışmanın ardından, basın toplantısı düzenledi.

    Pekkan, yıllardır Türk sanat müziğine hayran olduğunu ve dinlemeyi çok sevdiğini dile getirerek, dünyanın en güzel ve zengin müziği olmasına rağmen nedense artık bir kenara itildiğini söyledi.

    Duygusal bir anında bu projeye karar verdiğini aktaran sanatçı, bunun ruhani bir istek olduğunu ve bu duygularla gerçekleştirildiğini ifade etti.

    Pekkan, konser için çok sevdiği ve değer verdiği arkadaşı Muazzez Abacı'yı tercih etmesinin nedenini "Eski dostluğumuza istinaden, o samimiyeti yakalayacağım, kritik edilmeyeceğim ve ufacık bir kuşkum olmadığı için" diye açıkladı.

    Sanat müziğinin farklı bir kulvar olduğunu anlatan sanatçı, Abacı'ya "İyi ki sen bu kulvarı seçtin. İyi ki Türk sanat müziği söyledin. Ya benim kulvarımı seçseydin ne olacaktı? Ben yok olacaktım" dedi.

    Muazzez Abacı da Pekkan'ın tartışmasız "Türkiye'nin süper starı" olduğunu belirterek, "Attığı her adım önemli. Yaptığı her albüm muazzam güzel. Amerika'daki, Avrupa'daki yıldızlara taş çıkaracak bir sahnesi, güzelliği ve sesi var" diye konuştu.

    Abacı, ünlü sanatçının çok çalışkan ve titiz olduğunu, sebat, sevgi ve yürekle bu işin üzerinde durduğunu ifade etti.

    İki sanatçı, ilerleyen günlerde birlikte hazırladıkları Türk sanat müziği albümlerinin çıkacağı bilgisini vererek, albümde düet şarkılar ve fasıllar bulunduğunu bildirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow