hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Kocatepe'den belgesel tadında konser!

    Ali Kocatepeden belgesel tadında konser
    expand

    Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri arasında en önemli etkinliklerden biri dün akşamki Ali Kocatepe konseri oldu. 50. Altın Yılı'nı kutlayan Ali Kocatepe, sanat, medya ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ile belgesel tadında bir konsere imza attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Kocatepe, Pera Event organizasyonunda gerçekleştirilen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında verdiği konserde tam bir ünlüler geçidi yaşandı.

    Dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşan yüzlerce şarkıya besteci, söz yazarı ve yorumcu olarak, birçok önemli prodüksiyona da yapımcı olarak imza atan Ali Kocatepe, medya, sanat ve cemiyet hayatının birbirinden önemli isimlerini sahnesine konuk etti.

    Ali Kocatepeden belgesel tadında konser

    Konserin başlangıcında yayınlanan Ali Kocatepe'nin müzikal geçmişini konu alan kısa belgeselin ardından Aslı Omağ, Ayça Tekindor, Aytaç Sözeri, Barbaros Uzunöner, Barış Hayta, Engin Hepileri, Ezo, Hakan Bilgin, Kemal Başar, Laçin Ceylan, Mert Fırat, Nila Fırat, Pamela, Ruhi Sarı, Selen Uçer, Vatan Şaşmaz ve Veysel Diker'den oluşan Kocatepe Yazz Korosu Masis Aram Gözbek yönetiminde Akdeniz Çocukları adlı şarkıyı seslendirdi.

    Kocatepe Yazz Korosu'nun ardından Bülent Ortaçgil ve Modern Folk Üçlüsü sahne alarak Ali Kocatepe şarkılarını okudu. Geceye renk katan diğer sanatçılardan bazıları Ayşegül Aldinç, Nilüfer, Nükhet Duru, Özdemir Erdoğan, Ayça Tekindor, Aysun Kocatepe, Yüksek Sadakat, Selda Alkor ve Pamela oldu.

    Ali Kocatepeden belgesel tadında konser

    İzzet Öz'ün yönetmenliğinde, Tarık Sezer Orkestrası eşliğinde geceye renk katan konuklar nesillerdir çok sevilen Ali Kocatepe şarkılarını söyledi.

    Seyircilerin keyifle dinledikleri ve eşlik ettikleri şarkılar kadar Ali Kocatepe'nin konukları ile yaptığı sohbetler de büyük ilgiyle karşılandı.

    Ali Kocatepe'nin 50.Altın Yılı Açıkhava'da unutulmaz bir geceye dönüşürken, dinleyiciler şarkılar, görüntüler ve sanatçılar sayesinde zamanda bir yolculuğa çıktı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow