hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Grup Yorum'un Bağımsız Türkiye Konseri 12 Nisan'da

    Grup Yorumun Bağımsız Türkiye Konseri 12 Nisanda
    expand

    Bu yıl 30. yılını kutlayacak olan Grup Yorum, 12 Nisan'da Bakırköy Halk Pazarında "Bağımsız Türkiye Konseri" ile dinleyicileriyle buluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Grup Yorum, her yıl yüz binlerce insanın katılımıyla düzenlediği "Bağımsız Türkiye Konseri"nin beşincisini de bu yıl Bakırköy Halk Pazarı'nda düzenleyecek. Konser 12 Haziran'da gerçekleşecek.

    Grup Yorum Bağımsız Türkiye Konseri’nde yine bir çok sanatçı sahnede yer alacak. Efkan Şeşen ve Hilmi Yarayıcı’nın yanı sıra, Berkin Elvan için hazırladıkları videoyla gündeme gelen Sanat Meclisi de konserde Grup Yorum’a eşlik edecek.

    2011 yılından beri devam eden halk konserinin bu yıl yurt dışından da bir konuğu var. 28 yıldır müzik yapan İtalyan müzik grubu “Bando Basotti” kendi şarkıları ve Grup Yorum şarkılarıyla ilk kez Türkiye’de bir konser verecek.

    Konserin bir yandan tanıtım çalışmaları sürerken Grup Yorum’un çalışmalarını yürüttüğü Okmeydanı’nda da sahne provaları devam ediyor. Konser boyunca şarkılara kimi zaman video kurgular kimi zaman dans ve tiyatral gösteriler eşlik edecek. Grup Yorum’un klasikleşmiş ve yeni şarkılarını seslendireceği konserin bu seneki başlığı ise “Ekmek, Adalet ve Özgürlük”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Banda Basotti kimdir: 1987'de Roma'da kurulan politik müzik grubu Banda Basotti (ismini bir Disney kahramanı olan ve Varyemez Amca'yı soymaya çalışan Basotti çetesinden alıyor) bugüne kadar on dört albüm yayınladı. Ska, Reggie ve Punk tarzında şarkılar söyleyen grup Avrupa'da ve Latin Amerika'da tanınıyor.

    Grup Yorum Meclis'te konser verdi

    Grup Yorum'dan 4. Bağımsız Türkiye konseri

    Melih Gökçek'in "prestij projesi" "Robocop"a suç duyurusu 

    Seçilirse Türkiye'nin ilk Roman milletvekili olacak

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow