hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Notre Dame'ın Kamburu İstanbul'da

    Notre Dameın Kamburu İstanbulda
    expand

    Çingeneler tarafından katedrale bırakılan kambur, çirkin ve sağır Quasimodo'nun, güzeller güzeli çingene kızı Esmeralda'ya olan aşkını anlatan Notre Dame de Paris müzikali, 22 Nisan tarihinde Zorlu Center PSM'de perdesini açacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fransız yazar Luc Plamondon ile ünlü müzisyen ve söz yazarı Richard Cocciante'nin, Victor Hugo'nun ölümsüz eseri Notre Dame'ın Kamburu'ndan sahneye aktardığı eser, 2 hafta boyunca sahnede kalacak.

    Müzikal, 15 farklı ülkede gösteriminin ardından, orijinal yönetmen, tasarımcılar ve müzik yani orijinal prodüksiyonu ile ilk defa Türkiye'ye geliyor.

    Müzikali kaçırmamak için 5 neden

    Müzikalin en popüler eserlerinden biri olan Belle, tüm zamanların en sevilen şarkıları arasında yer alıyor.

    1998 yılında Paris'te Palais des Congres'de ilk defa sergilenen Notre Dame de Paris müzikali oyunculuk ve kostümleriyle izleyenleri 1800'lü yıllara götürüyor.

    Notre Dame de Paris, dünyanın birçok ülkesinde en iyi müzikal ödülünün sahibi olan ve en çok seyredilen müzikaller arasında yer aldı.

    Oscar ve Grammy ödüllü ünlü film "Titanik"in en bilinen şarkısı "My Heart Will Go On"un söz yazarı Will Jennings tarafından İngilizce uyarlaması yapılan Notre Dame de Paris müzikali, tüm dünyada oynayan tek orijinal prodüksiyon olma özelliğini taşıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk yılında en çok bilet satışı yaparak Guiness Dünya Rekorları Kitabı'na giren müzikal, dünya genelinde 10 milyonu aşkın DVD ve CD satışına ve 15 ülkede 3 bini aşkın gösteriyle 8 milyon bilet satışına ulaştı.

    Detaylı bilgi için www.zorlucenterpsm.com

    Tarih: 22 Nisan - 4 Mayıs 2014
    Mekan: Zorlu Center PSM, Ana Tiyatro
    Bilet Fiyatları:
    Hafta İçi: 59 TL, 110 TL, 152 TL, 187 TL, 228 TL
    Hafta Sonu: 65 TL, 122 TL, 168 TL, 207 TL, 252 TL

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow