hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ve Serkan Çağrı ilk kez bir arada

    Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ve Serkan Çağrı ilk kez bir arada
    expand

    Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ve Serkan Çağrı, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında, senfoni orkestrası eşliğinde İstanbul'da ilk kez sahne aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk Halk Müziği'nin güçlü yorumcusu Yavuz Bingöl, son yılların en güçlü kadın vokallerinden Öykü Gürman ve ünlü klarnet ustası Serkan Çağrı, Harbiye Açıkhava konserinde senfoni orkestrası eşliğinde İstanbul'da ilk kez sahne aldı.

    Yavuz Bingöl 6. kez Açıkhava'da sahneye çıkarken, Öykü Gürman ve Serkan Çağrı ilk kez Açıkhava'da hayranları ile buluştu.

    Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ve Serkan Çağrı, ilk kez bir araya geldikleri bu önemli konseri geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Çolpan İlhan ve Murat Göğebaka'a ithaf etti.

    İlk kez senfoni orkestrası eşliğinde sahneye çıkan sanatçıların konser açılışını klarnet ustası Serkan Çağrı yaptı. Serkan Çağrı, özellikle Bando takımına klarnetiyle eşlik ederken, müthiş performansı ile büyük beğeni topladı.

    Uyumlu bir çalışma içinde olduklarını söyleyen sanatçılar önümüzdeki dönemde yine bir arada sahneye çıkmak istediklerini belirtti.

    Orhan Şallıel yönetimindeki senfoni orkestrası eşliğinde sahne alan Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman Türk Sanat Müziği'nden, Türk Halk Müziği'ne kadar birbirinden güzel şarkıları ile seyircileri kimi zaman hüzünlendirdi, kimi zaman coşturdu.

    Öykü Gürman özellikle yeni single parçası "Nem Alacak Felek Benim"i seslendirdiğinde seyircinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

    Önümüzdeki sonbahar ve kış aylarında yeni albümleri ile hayranlarının karşısına çıkacak olan Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman, konserlerinin finalini Serkan Çağrı'nın klarneti eşliğinde söyledikleri şarkılarla yaptı.

    Final şarkılarından biri de Yavuz Bingöl'ün, Çolpan İlhan ile rol aldığı Yanık Koza dizisine ait aynı isimli şarkısı oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow