hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Türkiye'de konser verecek

    Yüzüklerin Efendisinin Frodosu Türkiyede konser verecek
    expand

    Elijah Wood, Bant Mag’in 10. yıl etkinlikleri kapsamında 15 Ağustos'ta İstanbul'da, 16 Ağustos'ta da Çeşme'de müzikseverlerle buluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bant Mag.’in yıl boyunca devam edecek 10. yıl etkinliklerinin yaz ayağında, Birlikte Hayata sponsorluğunda Yüzüklerin Efendisi’nin Frodo’su Elijah Wood’un Turquoise Wisdom’la yer aldığı Wooden Wisdom, uzak coğrafyaların eğlencesini yansıtan DJ Fitz ve 60’lar ve 70’lerin müziğini old school hip hop ile bir araya getiren Grup Ses Beats, 15 Ağustos’ta İstanbul Topless’ta, 16 Ağustos’ta Babylon Çeşme’de  müzikseverlerle buluşuyor. 

    Frodo ve Turquoise Wisdom’dan sıra dışı bir DJ set

    Yüzüklerin Efendisi filminin Frodo’su Elijah Wood’un çok bilinmeyen DJ’lik yetenekleri, Turquoise Wisdom’ın harika müzik zevkiyle birleştiğinde, hem dans ettirip hem şaşırtan çok özel bir DJ performansı İstanbul ve Çeşme gecelerine damgasını vuracak.

    “Wooden Wisdom” adıyla sahne alan ikili, farklı ülkelerden toplanmış 30-40 yıllık kayıtların yer alacağı ve her an her şeyin olabileceği sıradışı bir setle iki günlük DJ maratonunda yer alacak. 

    DJ Fitz

    Birçok grubun tur menajerliğini yapan müzik tutkunu Fitz, birbirinden uzak coğrafyalardan topladığı psikedelik kayıtları peşi sıra dizdiği ve kendine has eğlence anlayışını doğrudan yansıttığı setleriyle müzikseverleri Türkiye’den Nijerya ve Brezilya’ya kadar farklı coğrafyaların müzik dünyalarına götürecek.

    Grup Ses Beats

    Özellikle 60’lar ve 70’lerden yaptığı sample’lar ile old school hip hop’ı bir araya getirdiği kendine özgü bir dans müziği estetiğine sahip olan Grup Ses Beats’e performanslarında yerli MC’ler de eşlik ediyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow