hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyonda bu hafta: 11 Temmuz 2014

    Vizyonda bu hafta: 11 Temmuz 2014
    expand

    Türkiye sinemalarında bu hafta bilim-kurgu, korku, gerilim, dram, aşk ve komedi türünde 8 yeni film vizyona girecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Matt Reeves'in yönettiği ve Gary Oldman, Jason Clarke, Judy Greer ile Andy Serkis'in oynadığı "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti" izleyici ile buluşacak.

    "Şeytanın Evi" ve "Ruhlar Oteli" filmleri ile tanınan yönetmen Ti West ile korku filmlerinin ünlü yapımcısı Eli Roth'un ortak çalışması "Ayin" beyaz perdede yerini alacak.

    Robert De Niro, John Cusack, Rebecca Da Costa ile Crispin Glover'ın oynadığı "Motel" gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday filmlerden.

    Jan Bijvoet, Hadewych Minis, Jeroen Perceval ile Alex van Warmerdam'ın oynadığı "Bela" haftanın bir diğer gerilim türündeki filmi.

    FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Yi'nan Diao'nun yönettiği ve Fan Liao, Lun Mei Gwei ile Xuebing Wang'ın oynadığı "İnce Buz Kara Kömür" dram ağırlıklı bir Çin polisiyesi.

    Craig Gillespie'nin yönettiği "Yetenek Avcısı"nda, Jon Hamm, Aasif Mandvi, Bill Paxton ile Suraj Sharma kamera önüne geçti.

    Yönetmen Lisa Azuelos imzası taşıyan "İlk Görüşte Aşk" adlı filmde, Sophie Marceau, François Cluzet, Lisa Azuelos, Sophie Marceau, François Cluzet, Lisa Azuelos ile Alexandre Astier rol aldı.

    Maceraları yıllarca kitaplardan okunan ve sinema izleyicisinin 2010 yılında ilk kez tanıştığı Pıtırcık, bu hafta serinin ikinci filmi "Pıtırcık Tatilde" ile beyaz perdeye "merhaba" diyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow