hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyonda bu hafta: 15 Ağustos 2014

    Vizyonda bu hafta: 15 Ağustos 2014
    expand

    Türkiye sinemalarında bu hafta 2'si animasyon 5 film vizyona girecek: "Cehennem Melekleri 3", "Karabasan", "Ben, Kendim ve Annem", "Kahraman Şövalye" ve "Barbie ve Sihirli Dünyası".

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas ve Arnold Schwarzenegger gibi efsane isimlerin oynadığı "Cehennem Melekleri 3" izleyici ile buluşacak.

    Gösterildiği festivallerden övgülerle dönen "The Conjuring", "Insidious" ve "Sinister" gibi yeni dalga korku filmlerinin son halkası "Karabasan", "izleyenlerin psikolojisini ele geçiren film" olarak nitelendiriliyor.

    FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Ünlü Fransız sanatçı Guillaume Gallienne'in yıllardır sahneye koyduğu tek kişilik tiyatro gösterisinin beyazperde uyarlaması "Ben, Kendim ve Annem"de, sanatçının cinsel anlamda karışık geçen gençlik günlerine dönülüyor.

    Manuel Sicilia'nın yönettiği animasyon filmi "Kahraman Şövalye"nin seslendirmelerini Freddie Highmore, Antonio Banderas, James Cosmo ile Charles Dance yaptı.

    Karen J. Lloyd'un yönettiği ve Pınar Erengil, Damla Pehlevan, Barış Kerem Kobanbay ile Seda Özelsoy'un seslendirdiği animasyon film "Barbie ve Sihirli Dünyası", vizyona girecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow