hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyonda bu hafta: 4 Temmuz 2014

    Vizyonda bu hafta: 4 Temmuz 2014
    expand

    Bu hafta 5'i gerilim, korku ve dram ağırlıklı, 1'i de komedi türünde olmak üzere 6 film vizyona girdi: "Gece Planı", "Uçuş 7500", "Mezarına Tüküreceğim 2", "Takip", "Göz" ve "Çaylaklar Çetesi".

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Wendy ve Lucy" ile "Kestirme Yol" filmlerinden tanınan Kelly Reichardt'ın yönettiği "Gece Planı" izleyici ile buluşuyor.

    Takashi Shimizu'nun yönettiği ve Leslie Bibb, Jamie Chung, Jerry Ferrara ile Ryan Kwanten'in oynadığı "Uçuş 7500", haftanın gerilim yüklü bir başka filmi.

    Jemma Dallender, Joe Absolom, Yavor Baharoff ile Aleksandar Aleksiev'in oynadığı "Mezarına Tüküreceğim 2", yönetmen Steven R. Monroe'nun, büyük beğeni toplayan "Mezarına Tüküreceğim"in 2010 versiyonunun devamı
    niteliğinde bir film.

    Robert Pattinson ve Guy Pearce'ın başrollerinde bulunduğu "Takip", toplumun çöküşünden 10 yıl sonrayı anlatıyor.

    Mike Flanagan'ın yönettiği ve Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff ile Rory Cochrane'in oynadığı "Göz", gizemli ve eski bir aynanın etrafında gelişiyor.

    Santi Amodeo'nun yönettiği ve Clara Lago, Andres Iniesta, Quim Gutierrez ile Julian Villagran'ın oynadığı "Çaylaklar Çetesi", gerilim ve korku yüklü vizyon haftasının tek komedi filmi.

    FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow