hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyonda bu hafta: 8 Ağustos 2014

    Vizyonda bu hafta: 8 Ağustos 2014
    expand

    Türkiye sinemalarında bu hafta 1'i yerli 5 film vizyona girecek: "Lucy", "Liseli Polisler 2", "Hafta Sonu", "Ceza" ve "Kayıp Karıncalar Vadisi".

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Nikita", "Sevginin Gücü" ve "5. Element" gibi filmlerde sinema tarihinin en sert ve unutulmaz kadın aksiyon karakterlerini oluşturan yapımcı ve yönetmen Luc Besson, bu hafta yeni yapımı "Lucy" ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

    Phil Lord ile Christopher Miller'ın yönettiği ve Channing Tatum, Jonah Hill, Peter Stormare ile Ice Cube'un oynadığı "Liseli Polisler 2", aksiyon ve komedi meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

    Andrew Haigh'in yönettiği ve Tom Cullen, Chris New, Jonathan Race ile Laura Freeman'ın oynadığı "Hafta Sonu", bir grup arkadaşıyla takıldıktan sonra tek başına bir gece kulübüne geçen Russell"ın 48 saat içinde yaşadıklarını anlatıyor.

    Haftanın tek yerli yapımı ise Burak Donay'ın yönettiği ve Deniz Gönen Türkcan, Ebru Şancı, Kaan Oruçoğlu, Murat Yatman, Sertaç Akkaya, Tuğçe Koçak ile Yılmaz Calayır'ın oynadığı "Ceza".

    Thomas Szabo ile Helene Griaud'un yönettiği animasyon filmi "Kayıp Karıncalar Vadisi"; yarıda kalmış bir aile pikniği, alelacele terkedilmiş bir yemek masası ve ganimeti paylaşmak istemeyen iki karınca grubu arasındaki mücadeleyi anlatıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow