hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ‘‘O sahneyle gurur duyuyorum’’

    ‘‘O sahneyle gurur duyuyorum’’
    expand

    Önceki gün iki saatlik tenis maçından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, Türk Sinemasının 100. yılını kutlandığı şu günlerde “Size göre en iyi sinema filmleri hangileridir?” şeklindeki soruyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hülya Avşar “Sayamam, çok sayıda güzel filmler var. Tabi kendi filmlerimden en az 6-7 film en diyebilirim. Onun dışında tabii ki başka ve çok özel filmler de var. Mesela “Susuz Yaz” gibi çok özel filmler var onları es geçemeyiz.

    Benim “Berlin Berlin” ve “Salkım Hanımın Taneleri” gibi çok özel filmlerimi söyleyebilirim. Çok sayıda filmler var aklıma şimdi isimleri gelmiyor” diye konuştu.

    Avşar, “Berlin Berlin filmi hayatınızda neleri değiştirdi?” sorusuna ise ”Türkiye’ye ilk defa yurt dışında en iyi kadın oyuncu ödülünü getirdiğim için mutluyum ve onun gururunu yaşıyorum” diye yanıt verdi.

    ''Türkiye Güzeli olduğumda bile bu kadar güzel değildim''

    Sanatçı, “Berlin Berlin” filmindeki mastürbasyon sahnesiyle ilgili ise “Çok büyütüldü o sahne. Bu sonuçta bir sinema. Ben de bir oyuncuyum. Hiç çekinmeden oynadım. Hayatta gerçek olan şeyler bu konular. Bende genç yaşta eşini kaybeden birçok kadının yaşadığı, ama hiçbir zaman filmlerde işlenmeyen şeyi yaptım. Bende olması gerektiğini düşündüğüm için teklif etim Sinan’a. Sinan da kabul etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Boşanma iddialarına yanıt verdi

    Yeşilçam'da kalıpları kırdı

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow