hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ‘‘Zeki ve kendine güvenen kadın çekicidir’’

    ‘‘Zeki ve kendine güvenen kadın çekicidir’’
    expand

    Almanya doğumlu Çayoğlu, Zeynep Özek'in hazırladığı uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalındaki ‘'Turki Ekstra'’ programında Liana Dahdouh'un sorularını yanıtladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Almanya'da ekonomi alanında yüksek eğitim gören, 2012'den bu yana ‘'Kuzey Güney'’dizisinin 2012'deki sezon finalinde ve ardından ‘'Zeytin Tepesi'’ dizisinde oynayan halen 'Kiraz Mevsimi'nde ‘'Ayaz Dinçer'’ karakterini canlandıran Çayoğlu, dizinin ismine ilişkin, "Kiraz Mevsimi'’ aşkın mevsimidir. Kısacıktır ama en güzel dönemdir" dedi.

    Dizi müziğinin akılda kaldığı için beğenildiğini anlatan Serkan Çayoğlu, sette çok güzel bir ortam bulunduğunu molalarda aralarında tenis bile oynayabildiklerini kaydederek kendisi ile ilgili şöyle dedi:

    Geçen sene Nisan'da Türkiye'ye geldim. Bazen aksanımda sorun oluyor. Alışınca ben kendi sesime döneceğim. Üniversite zamanında modelliğe başlamıştım. Çok da severek yapıyorum bu işi. Çok farklı şeyler ama orada da kamera önündesin. Kamerayı gerçekten çok sevmeye başladım.

    Sekan Çayoğlu kimdir?

    Üniversitede hobi olarak tiyatro kulübümüz vardı. Üniversite bitti. Biraz daha yoğunlaşmak istedim. Türkiye'ye geldim. Profesyonel eğitim almaya başladım. Birçok iyi isimle çalıştım. İlk projem, ‘'Zeytin Tepesi'’ydi. Kenan İmirzalıoğlu başta olmak üzere örnek aldığım kişiler var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'de birçok oyuncu ile oynamak isterim. Bunlar da benim gibi başladı. Bazılarının mankenlik, modellik geçmişleri de var. İnsanın kendisini çok iyi geliştirirse nerelere gelebileceğini görüyoruz. Benim de hedefim; kendimi geliştirmek, çok iyi hazırlanmak, çok çalışmak ve güzel yerlere gelmek. İnsanlar tarafından sevilmek güzel. Güzel bir sinema filminde oynamak isterim. Karşı cins için çok özel bir tipim yok. Zeki ve kendine güvenen kadın daha çekicidir benim için.

    Ölüme dakikalar kala…

    Bu adada denize girenler dikkat!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow