hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ağaoğlu ve Suudi işadamını götürecek uçakta arıza

    Ağaoğlu ve Suudi işadamını götürecek uçakta arıza
    expand

    Yatırım yapmak üzere Erzurum'a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve ona eşlik eden işadamı Ali Ağaoğlu'nu İstanbul'a götürecek özel uçak kalkış sırasında arızalandı. Uçağın kalkışı gecikince işadamları havalimanından kente döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yatırım yapmak üzere Erzurum’a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve ona eşlik eden işadamı Ali Ağaoğlu’nu İstanbul’a götürecek özel uçak kalkış sırasında arızalandı. Uçağın kalkışı gecikince işadamları havalimanından kente döndü.

    Büyük bir tehlike atlattıklarını söyleyen Ali Ağaoğlu, "Uçak pist başına yaklaştıktan hemen sonra lastik patladı. Ben korkmadım. Çünkü Oflu'nun kitabında ve lugatında korku yok. Uçak Acun Bey'in. Yeni bir uçak. Lastikler patlayınca misafirlerle birlikte inip yeniden şehire gittik. Kalkan hiçbir şey havada kalmaz. Kalkış sonrası ve anında olsaydı iyi olmazdı. Bizler inanan insanlarız. Ne yazıldı ise o olacaktır. Önemli olan telafisi mümkün olmayan birşeyin olmaması" dedi. Heyet saat 17.42'de gelen başka bir özel uçakla İstanbul'a uçtu.

    Öte yandan özel uçağın ana iniş takımındaki arka lastiklerinden birinde sorun çıkması ve fren sistemi kilitlenmesinin çok ender görülen bir arıza olduğu belirtildi, bazı kişiler sabotaj ihtimalinin araştırılması gerektiğini söyledi.

     Günün öne çıkan magazin başlıkları -19.01.2015


    Hayvancılık alanında yatırım yapacağı belirtilen Suudi işadamı Sulaiman Al Muhaidib, görüşmeler yapmak üzere yanında işadamları Ali Ağaoğlu ve Ali Demirhan ile birlikte dün sabah özel uçakla Erzurum’a geldi. Türkiye ’ye yaklaşık 1 milyar dolarlık gayrimenkul ve enerji yatırımı yaptığı belirtilen Suudi işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Erzurum’a hayvancılık alanında yatırım yapmak için araştırma yaptı. Al Muhaidib’a, kentin tarihi ve turistik yerleri gezdirildi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Sekmen de organik ürünlerden oluşan yiyecek ikramında bulunduğu Suudi işadamına hazırladıkları projeleri anlattı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow