hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hande Yener ile Demet Akalın kavga etti

    Hande Yener ile Demet Akalın kavga etti
    expand

    Demet Akalın'ın sosyal medya hesabından "Allah'a şükür kimseye 300 milyar zarar vermedim" mesajına Hande Yener'den yanıt geldi. Hande Yener yılbaşı konseri için Bakü'de sahneye çıkmış ve bu konser karşılığında 300 milyar lira almıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medyada bir süredir Demet Akalın ve Hande Yener tartışması yaşanıyor. Demet Akalın, bir süre önce Hande Yener'in yılbaşı gecesi Bakü'de 300 milyar liraya sahneye çıkmasını eleştirmişti. Hande Yener'den cevap geldi.

    Hande Yener'le aralarında sahne polemiği patlak veren ve polemikleri ile magazin gündeminden düşmeyen Demet Akalın geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabından "Allah'a şükür yılbaşında kimseye üç yüz milyar zarar verdim ne de dörtte bir doldurdum salonları, hep şarkılar sayesinde kıskanma" diye yazdı.

    Akalın bu mesajıyla hayranları tarafından destek yağmuruna tutulurken akılları bu lafı kim için söylediği sorusu kurcaladı.

    Hande Yener yılbaşı gecesi Bakü'de sahneye çıkmış karşılığında ise 300 milyar almıştı.

    Bu paylaşım üzerine Yener cephesinden karşı hamle geldi. Şarkıcı meslektaşına yine kendisinin yaptığı gibi Twitter hesabından cevap verdi ve "İsim vermeden insanlara iftira atmak ya da isim vererek (sözde) bir açığını anlatmak en çok sana yakışır.." mesajını paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte o tweetler:

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow