hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mert Fırat solist oluyor

    Mert Fırat solist oluyor
    expand

    ''Bir Varmış Bir Yokmuş'' adlı filmde Melisa Sözen'le kamera karşısına geçen oyuncu Mert Fırat rock solisti olarak seyirci karşısına çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yönetmenliğini İlksen Başarır’ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ve Mert Fırat beraber kaleme aldığı “Bir varmış bir yokmuş” filminin başrol oyuncuları Mert Fırat ve Melisa Sözen, filmin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

    Filmde bir rock solisti olarak karşımıza çıkacak olan Mert Fırat, filme iki yıldır film için hazırlandıklarını söyledi, “Bu film için 2 senedir hazırlanıyorduk. Filmde Ozan karakterini oynuyorum. Bu film insanları çok güzel yerlere getirecek diye umuyorum. Hem geçmişi hem de geçmişin bizde bıraktığı izleri sorgulatan bir film. Benim de herkes gibi geçmişten gelen izlerim var.

    Filmde 4-5 tane orijinal şarkı seslendireceğim. Daha sonra bu şarkılar bir soundtrack albümde toplanacak. Sahnede duruş için “Bu bi tuzak” grubundan Ali Güçlü ve gurubuyla çalıştım. Şarkı nasıl söylenir, hangi hal ve tavır takınır falan bunların hepsini çalıştım. Gerçek hayatta Nehir gibi bir karakterle karşılaşıp tanışmak isterim.” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte dünyanın en derin havuzu

    Arda Kural hayranlarını üzdü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow