hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Monica: Bill Clinton'a aşıktım

    Monica: Bill Clintona aşıktım
    expand

    ABD’nin 42’nci Başkanı Bill Clinton’la yaşadığı ilişkiyle çok konuşulan Monica Lewinsky, Forbes dergisinin düzenlediği bir toplantıda açıklamalarda bulundu. Lewinsky, “Bill Clinton’a aşıktım” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telegraph'ın haberine göre, eski başkanla ilişkisi uzun süre gündem olan 41 yaşındaki Lewinsky, “geçmişine anlam kazandırmak istediğini” belirterek, “zehirli” internet kültürüne karşı çalışma başlattığını duyurdu. İlişkisi esnasında “ dünya çapında aşağılanan bir kişi” haline geldiğini belirten Lewinsky, kendini “İtibarı, internet aracılığıyla dünya çapında tamamen yok edilen ilk kişi olarak” nitelendirdi.

    ''O benim her şeyimdi''

    Clinton’la ilişkisi hakkında konuşan Lewinsky, “Patronuma 22 yaşında birinin olabileceği gibi aşık oldum. Ancak benim patronum ABD Başkanıydı. 1995’te ayrılıp barıştığımız, iki yıl süren bir ilişkiye başladık ve o zamanlarda o benim her şeyimdi. Sanırım bunun benim için güzel kısım olduğunu söyleyebiliriz. Çirkin kısmı ise halkın bunu öğrenmesi oldu; intikam duygusu olan halkın” sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

    Çıplak Survivor!

    Seri katillerin mahkemedeki sözleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow