hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafa Sandal, oyunculuğa yeniden yeşil ışık yaktı

    Mustafa Sandal, oyunculuğa yeniden yeşil ışık yaktı
    expand

    Şarkıcı Mustafa Sandal, "Oyunculuğu çok seviyorum ve mutlaka bir filmde oynamak istiyorum. Dizi veya film olabilir, drama ilgimi çekiyor. Amacım bir komedi filminde oynamak, bu dalda Türkiye'de çok başarılı arkadaşlarımız var" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk pop müziğinin sevilen seslerinden Mustafa Sandal, Yalıkavak'taki Palmarina Bodrum'da hayranlarıyla buluştu.

    Ücretsiz halk konseri veren Sandal, Bodrumlular'a keyifli bir bayram gecesi yaşattı. Sandal, konserinden önce kuliste basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    İki çocuğu ve eşi ile tatil yaptığı Bodrum'da çok mutlu olduğunu belirten Sandal, dizi ve filmde oynayacağı iddialarına karşılık olarak "Şu anda öyle bir dizi veya film projem yok. Sanıyorum reklamlarda yer aldığım için bu yönde bazı konuşmalar yayılmış ama doğru değil. Ancak oyunculuğu çok seviyorum ve mutlaka bir filmde oynamak istiyorum. Dizi veya film olabilir, drama ilgimi çekiyor. Amacım bir komedi filminde oynamak, bu dalda Türkiye'de çok başarılı arkadaşlarımız var. Ben de ciddi ve milyonları kahkahaya boğacak bir projede yer almak isterim" dedi.

    Basın açıklamasının ardından sahneye çıkan ve yaklaşık 20 bin TL'lik Luminor marka saati ile dikkat çeken Sandal, konserde enerjisi ve sahne performansıyla dikkat çekti.

    Yaptığı esprilerle de dinleyenlerini kahkahaya boğan Sandal, bir izleyicinin Erzurum'daki bir yakınına telefon ile şarkıyı dinlettiğini görünce elinden telefonunu isteyip, "Ben kimim biliyor musun, Mustafa Sandal diyorlar, konserdeyiz diyorlar dimi, yok ağbicim yok seninle makara yapıyorlar" diyerek şakalaştı. Sanatçı konserinde 'Aya Benzer, Demo, Beni Ağlatma, Suç Bende, Tesir Altında, İsyankar ve Gel Aşkım Gel'in de aralarında yer aldığı şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi.

    Yaklaşık iki saat süren konser sırasında özellikle genç ve çocuk hayranları sanatçının bol bol fotoğrafını çekip, dans etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow