hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tom Cruise kızını 1 buçuk yıldır görmüyor

    Tom Cruise kızını 1 buçuk yıldır görmüyor
    expand

    Amerika magazin dünyası şu sıralar Tom Cruise ile kızı Suri Cruise ayrılığını tartışıyor. Ünlü aktör kızını iş temposu nedeniyle göremediğini söylese de bunun bir bahane olduğu söyleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Amerika'nın bilinen magazin sitesi tmz.com iddiasına göre ünlü aktör Tom Cruise, 8 yaşındaki kızını bir yıldan fazla bir süredir görmüyor.

    Başrolünü oynadığı Görevimiz Tehlike 5'in çekimleri için Londra'da bulunan Tom Cruise "Kızımı görmek için sabırsızlanıyorum. Çekimler biter bitmez yanına gideceğim" sözlerini dile getirdi. Aktörün eski eşi Katie Holmes'a yakın kaynaklar ise bunun tam tersini söylüyor.

    Cruise'un sözcüsü aktörün kızı 8 yaşındaki kızı Suri'yle gizli bir şekilde görüştüğünü bildirmesine rağmen Katie Holmes'un yakınları bunun " bir yalan" olduğunu ileri sürüyor.

    Holmes'un yakınları aynı zamanda genç kadının "Babasıyla sadece telefonda görüşmek artık Suri için yeterli değil" diye söylediğini de belirtiyor. 

    Kate Holmes ve Tom Cruise 2006 yılında evlendi, 2012 yılında ise boşandılar. Holmes ve Cruise bu tarihten sonra bir araya hiç gelmediler. Hatta aralarındaki iletişimi aracılarla sağladıkları konuşuluyor. Bir iddiaya göre ise, önde gelenlerinden biri olduğu Scientology tarikati Cruise'nin eski eşi ile konuşmasına izin vermiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow