hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ford'dan dizel otomatik müjdesi

    Forddan dizel otomatik müjdesi
    expand

    Bugüne kadar düşük hacimli dizel motorlarda otomatik şanzıman seçeneği bulunmayan Ford, nihayet uzun bir bekleyişin ardından bu alandaki eksikliği sona erdiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kasım ayında lansmanı yapılan yeni Focus’un, Mayıs ayından itibaren 120 PS güç sunan 1.5 TDCI dizel motor ve 6 ileri vitesli PowerShift otomatik şanzıman üçlüsüne sahip versiyonu Türkiye’de satışa sunulacak.

    Yeni Ford Focus, 1.0 litreden 1.6 litreye uzanan benzinli ve dizel motor opsiyonlarının yanısıra, Mayıs ayı itibariyle yeni nesil 1.5-litre TDCI motor, 6 ileri vitesli PowerShift otomatik şanzıman seçeneği ile de pazara sunuluyor. Focus, Ford’un yeni tasarım diline uygun olan trapezoid ön ızgara ile yeni nesil ön far tasarımına, dörtgen formlu sis farlarına, kaslı motor kaputuna ve tampon tasarımına sahip. 

    Yeni Focus’un ergonomik iç mekanı yeni siyah saten renkler ve krom detaylar ile öne çıkarken, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekran sayesinde araç ile ilgili pek çok özellik kontrol edilebiliyor. Yeni 3 kollu direksiyon tasarımı gösterge paneli için daha fazla görünürlük sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ford Focus’un yeni jenerasyonu paralel park ve dikey park sistemi, paralel park çıkış yardımcısı, 8 inç dokunmatik ekrana sahip Ford SYNC II gelişmiş araç içi iletişim sistemi, Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Şeritte Kalma Yardımcısı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi ve MyKey gibi birçok yenilikçi teknolojiye sahip.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow