hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Liv Hospital'dan meme ve tiroid sempozyumu

    Liv Hospitaldan meme ve tiroid sempozyumu
    expand

    Liv Hospital ve dünyaca ünlü kanser merkezi Memorial Sloan Cancer Center MSCC çağımızın hastalığı kanserle ilgili ortaklaşa düzenlediği sempozyum ile ikinci kez işbirliğine imza atıyor. 11 Eylül - 13 Eylül tarihleri arasında Liv Hospital Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek "Tiroid Kanserinde Güncel Cerrahi Yaklaşımlar ve Meme Kanserinde Bireysel Tedavi Yaklaşımları" sempozyumunda meme ve tiroid kanseri ile ilgili yeni tanı, tedavi ve cerrahi yöntemler masaya yatırılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Liv Hospital Meme Cerrahı Uzmanı Prof. Dr. Levhi Akın ve Liv Hospital Endokrin Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Fatih Tunca'nın ev sahipliği yapacağı sempozyumda dünyaca ünlü kanser merkezi Memorial Sloan Cancer Center Tiroid Cerrahı Dr. Ashok R. Shaha, Meme Cerrahı Dr. Hiram S. Cody meme ve tiroid kanseriyle ilgili son gelişmeleri ve en yeni tedavi yöntemlerini paylaşacak.

    Gazeteci Yazar Nevval Sevindi'nin moderatörlüğünde yapılacak halk toplantısında ise meme ve tiroid kanseriyle ilgili sorular yanıt bulacak.

    Tiroid ve Meme Kanseri A'dan Z'ye ele alınacak

    Memorial Sloan Kettering ve Liv Hospital işbirliğinde düzenlenecek "Tiroid Kanserinde Güncel Cerrahi Yaklaşımlar ve Meme Kanserinde Bireysel Tedavi Yaklaşımları" konu başlıklı sempozyumda meme, tiroid kanseri ve tedavi yöntemleri A'dan Z'ye ele alınacak.

    11 Eylül'de halka açık olarak düzenlenen ve Gazeteci-Yazar, Pembe Hanım Kanserli Hasta ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği kurucusu Nevval Sevindi'nin moderatörlüğünü yapacağı toplantıda ABD'li doktorlarla birlikte, Prof. Dr. Levhi Akın ve Doç. Dr. Fatih Tunca meme ve tiroid kanseri ile ilgili yeni gelişme ve tedavi yöntemlerini anlatarak, katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    12 - 13 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek sempozyumun ikici bölümü ise yalnızca hekimlere yönelik, bilimsel toplantı olacak. Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinden gelen uzmanlar tiroid ve meme kanserini, her açıdan ele alacak.

    Merak edilenler cevap bulacak

    "Tiroid Kanserinde Güncel Cerrahi Yaklaşımlar ve Meme Kanserinde Bireysel Tedavi Yaklaşımları" sempozyumu hem halka açık olarak hem de hekimlere yönelik iki aşamada gerçekleştirilecek.

    Halka açık olarak düzenlenecek bölümü, 11 Eylül Perşembe günü, saat 11.00 - 14.00 arasında yapılacak. Liv Hospital Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek sempozyumda Liv Hospital Meme Cerrahı Prof. Dr. Levhi Akın ve Liv Hospital Endokrin Cerrahı Doç. Dr. Fatih Tunca yönetiminde, dünyanın önde  gelen hekimleri meme ve tiroid kanserlerle ilgili son gelişme ve tedavi yöntemlerini anlatacak. Ardından soru- cevap bölümüne geçilecek.

    Liv Hospitaldan meme ve tiroid sempozyumu

    Son tedavi yöntemleri anlatılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Tiroid Kanserinde Güncel Cerrahi Yaklaşımlar ve Meme Kanserinde Bireysel Tedavi Yaklaşımları" konu başlığıyla hekimlere yönelik gerçekleştirilecek bölüm 12-13 Eylül tarihleri arasında Liv Hospital Konferans Salonu'nda yapılacak. Dünyaca ünlü hekimlerin konuşmacı olarak katılacağı meme ve tiroid kanserlerle ilgili tedavi yöntemleri ve gelişmeler anlatılacak.

    Beynimizi gençleştirmenin 10 etkili yolu

    Vücuttaki çatlakları önlemenin formülleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow